News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Brkn* Profil Alanı 2

Started by intFUSE, October 02, 2008, 05:51:15 AM

Previous topic - Next topic

Özgür

BrKn vaktin olursa siyah temalar içinde resim koyabilir misin yada elinde olan birisi koyabilir mi? resim olmadan pek güzel durmuyor.
So Long

intFUSE

Quote from: ЯocKayseri on November 26, 2008, 04:39:18 AM
BrKn vaktin olursa siyah temalar içinde resim koyabilir misin yada elinde olan birisi koyabilir mi? resim olmadan pek güzel durmuyor.

pek fazla siyah tema kullanmadığım için bilemiyorum ama o mavi olan bg nasıl bir renk olabilir siyah için ? gri filan olsa yakışır mı siyah temaya ?

Özgür

Misal #080808 renk tonu güzel gidebilir yada #111111 rgb çalışıyorsan rgb(8,8,8) falan olur. yani koyu gri hatta siyaha yakın bir ton olabilir deneme bir tane koyarsan ben ekran görüntüsü veririm sen bakar ona göre ayarlarsın olur mu _?
So Long

koftee

bende yaptım valla güzel oldu tşkler

konangenc

arkadaşlar bu 1.1.7 de çalışıyormu  bozuk dosya diyor paketlerden yüklediğimde

intFUSE

Quote from: konangenc on December 24, 2008, 07:59:54 AM
arkadaşlar bu 1.1.7 de çalışıyormu  bozuk dosya diyor paketlerden yüklediğimde

yapılışını iyi okursan paket ile yüklenecek diye bir yazı yok :)

mydelii

iyi güzel diyorsunda verdiğin imagesler siyah temalarda gözükmüyor defaultta gözüküyor yani siyah temalarda benim bg mi alıyor senin verdiğini değil çözüm üretmişsin siyahlar için onu denedim işe yaramadı ne yapıcaz çokta güzeldi aslında bu profil ?
tablolar siyah temada çıkmıyor net bir çözüm verebilirmisin sen sadece tabloların çıkmasını sağlasan yeter ben tasarımını yapabilirim.

intFUSE

Quote from: mydelii on December 28, 2008, 08:55:21 AM
iyi güzel diyorsunda verdiğin imagesler siyah temalarda gözükmüyor defaultta gözüküyor yani siyah temalarda benim bg mi alıyor senin verdiğini değil çözüm üretmişsin siyahlar için onu denedim işe yaramadı ne yapıcaz çokta güzeldi aslında bu profil ?
tablolar siyah temada çıkmıyor net bir çözüm verebilirmisin sen sadece tabloların çıkmasını sağlasan yeter ben tasarımını yapabilirim.

anlatmak istediğini tam anlayamadım :) siyah temadan bir caps koyarmısın profil bölümünü.

mydelii

Pardon kullandığım temanın styl.css den kaynaklanan bir problemmiş sorun çözüldü teşekkürler.

intFUSE

Quote from: Özgür | ЯocKayseri on November 26, 2008, 01:33:35 PM
Misal #080808 renk tonu güzel gidebilir yada #111111 rgb çalışıyorsan rgb(8,8,8) falan olur. yani koyu gri hatta siyaha yakın bir ton olabilir deneme bir tane koyarsan ben ekran görüntüsü veririm sen bakar ona göre ayarlarsın olur mu _?

Özgür kusura bakma gerçekten hiç boş vaktim olmuyor bununla uğraşmak için.Bu haftasonu bir bakmayı düşünüyorum.Gecikme için tekrar kusura bakma :)

Keen63

Kaydetmiş olduğunuz dosya aşağıdaki hataya neden oldu:
Fatal error: Call to undefined function is_not_guest() in Display.template.php on line 1173

Ben Profil alani yapiyorum hepsi Tamam Sadece

Display.template.php  Kodunu değiştidigimde bu hatayi veriyor.. Acaba neden..?
Yapim Asamasinda

Sefkan

BrKn* 

Hocam images ilk konuda verdigin link calismiyor bakabilirmisiniz?

Yağız...

Keen63

Quote from: Keen63 on December 31, 2008, 10:24:59 AM
Kaydetmiş olduğunuz dosya aşağıdaki hataya neden oldu:
Fatal error: Call to undefined function is_not_guest() in Display.template.php on line 1173

Ben Profil alani yapiyorum hepsi Tamam Sadece

Display.template.php  Kodunu değiştidigimde bu hatayi veriyor.. Acaba neden..?

Nasil yapiyorum olmuyor Bu hata veriyor
Yapim Asamasinda

1SeVDa

ben de uyguladım vede sanırım hata yapmadım ama su hata ıle karsı karsıyayım resme bakarsanız anlarsınız
Seveni Sev SeVmeYeni terKet....
https://birevlilik.com
https://webdizin.com

Sefkan

BrKn*  tsk ler

Benim kulandigim temada siyah renk uymadi pek bunu farkli resnk yapabilirmiyim  ve bide resim ebatlarini biraz daha buyutmek istiyorum

saygilar

Gurbet_42

Quote from: dertli on December 31, 2008, 05:06:38 PM
ben de uyguladım vede sanırım hata yapmadım ama su hata ıle karsı karsıyayım resme bakarsanız anlarsınız

Hata nerede kardeş ya?

1SeVDa

Quote from: Yako_1907 on December 31, 2008, 06:21:31 PM
Quote from: dertli on December 31, 2008, 05:06:38 PM

Hata nerede kardeş ya?

kardes kullandıgım tema default yan tarafın beyaz olması lazım değilmı ?
Seveni Sev SeVmeYeni terKet....
https://birevlilik.com
https://webdizin.com

Gurbet_42

Onu gördüm ama belki mesaj içerigini göstermemek içindir diye düşündüm.Kodları yeniden gözden geçirmeni tavsiye ederim çünkü bende bunu kullanıyorum ve buradaki uygulamaları yaptım.

Sefkan

Quote from: Sefkan on December 31, 2008, 06:03:21 PM
BrKn*  tsk ler

Benim kulandigim temada siyah renk uymadi pek bunu farkli resnk yapabilirmiyim  ve bide resim ebatlarini biraz daha buyutmek istiyorum

saygilar

Yenileme :)

Advertisement: