Advertisement:

Author Topic: Ndihme, ju lutem  (Read 10718 times)

Offline nwo

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 10
Ndihme, ju lutem
« on: November 21, 2008, 10:05:17 AM »
Pershendetjet e mia, un gjithashtu perdori smf v1.1.6 por kam probleme me sitemap.
gjith e dine se google ka program per sitemap index dhe ne smf ajo fare nuk egziston, ka ndokush idene per kete problem se cka e si duhet te fixohet?

Offline billis_2

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
  • AlbStars.Com
Ndihme, ju lutem
« Reply #1 on: November 21, 2008, 02:49:08 PM »
Pershendetje nwo
SMF ka sitemap
Shkarko kete mod dhe installoje nga admin center
Sitemap

nqs ke default Themes do ta shikosh ne fund te faqes nje linke Sitemap
ose www.emri.com/index.php?action=sitemap
dhe pastaj vendose ne google.

Offline nwo

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 10
Re: Ndihme, ju lutem
« Reply #2 on: December 03, 2008, 06:24:29 AM »
Pershendetje nwo
SMF ka sitemap
Shkarko kete mod dhe installoje nga admin center
Sitemap

nqs ke default Themes do ta shikosh ne fund te faqes nje linke Sitemap
ose www.emri.com/index.php?action=sitemap [nofollow]
dhe pastaj vendose ne google.


jo nuk e kam default themen, prandaj kerkoj ndihme sepse default theme indexon automatikisht dhe i paraqet ne search engines, pastaj un kam perdorur 2-3 programe per sitemap creator por SMF nuk indexojne ato,

Offline billis_2

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
  • AlbStars.Com
Re: Ndihme, ju lutem
« Reply #3 on: December 03, 2008, 02:16:15 PM »
Nuk ka problem se pse nuk ke default theme, installoje ate mod sitemap, shkarkoje SiteMap
dhe pastaj hap index.template.php te theme qe ke dhe shiko rrjeshtin poshte,

kodi:
Code: [Select]
</td>
<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;">
', theme_copyright(), '
</td>

dhe zevendesoje me kete..
kodi:
Code: [Select]
</td>
<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;">
', theme_copyright(), '
<span class="smalltext" style="display: inline; visibility: visible; font-family: Verdana, Arial, sans-serif;"> | <a href="'.$scripturl.'?action=sitemap">Sitemap</a></span>
</td>

Offline billis_2

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
  • AlbStars.Com
Re: Ndihme, ju lutem
« Reply #4 on: December 03, 2008, 02:16:28 PM »
Per search engines duhet te ndryshosh ne index.template.php qe te lejosh botet te hyjne ne forum.
Code: [Select]
<meta name="robots" content="noindex" />', '
ne.
Code: [Select]
<meta name="robots" content="index" />', '

Offline nwo

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 10
Re: Ndihme, ju lutem
« Reply #5 on: December 22, 2008, 04:48:47 AM »
Per search engines duhet te ndryshosh ne index.template.php qe te lejosh botet te hyjne ne forum.
Code: [Select]
<meta name="robots" content="noindex" />', '
ne.
Code: [Select]
<meta name="robots" content="index" />', '
----------------------------------------------------------------------------
shif kete e kam un keshtu:
Code: [Select]
<meta name="robots" content="index,follow" />', '[/quote]

dmth ne SMF ashtu kodi nuk funksionon?

Offline billis_2

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
  • AlbStars.Com
Re: Ndihme, ju lutem
« Reply #6 on: January 11, 2009, 04:40:04 AM »
shif kete e kam un keshtu:
Code: [Select]
<meta name="robots" content="index,follow" />', '
dmth ne SMF ashtu kodi nuk funksionon?

Po, keshtu funksionon!