News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Admini Silinmez Yapmak

Started by ayesoft, December 08, 2008, 07:18:27 AM

Previous topic - Next topic

ayesoft

Admini Silinmez Yapmak
Sources/Subs-members.php Aç


Bul
// Delete a group of/single member.
function deleteMembers($users)
{
    global $db_prefix, $sourcedir, $modSettings, $ID_MEMBER;


Alt?na Ekle
        // Protect the person who started the forum
    if ($users == 1 || (is_array($users) && in_array(1, $users)))
           fatal_error('Bu üye silinemez!!!');


1 yazan yere kendi üye id nizi yazın
İsterseniz Bu Üye Silinemez!!! i kafanıza göre degiştirebilirsiniz

Örnegin :fatal_error('Silme Beni Silerim Seni!!!');

SoNSuZLuKC

Guzel :) Tesekkurler.

Ama keske İpuçları ve Hileler bölümüne acsaydin ;)

Yağız...

Oraya konu açamazsınız. Biz konu gördükçe gerekli yerlere taşıyoruz.

Kermit

My Mods
Please don't PM/mail me for support,unless i invite you
Formerly known as Duncan85
Quote
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

A. Einstein

ayesoft


sazan

"Silme beni silerim seni" güzelmiş :D teşekkürler... ancak bunu çoğaltabilirmiyiz?

HiddenGold

Evet, şöyle olabilirmi acaba;

if ($users == 1 || (is_array($users) && in_array(1, $users)))

yerine,

if ($users == 1,2,3 || (is_array($users) && in_array(1, $users)))

Gibi bişey yapabilirmiyiz..
Bizler uzun bir seferdeyiz; buradan kabre, kabirden haşre, haşirden ebed memleketine gitmek üzereyiz.

Yağız...

// Protect the person who started the forum
if (($users == 1 || (is_array($users) && in_array(1, $users))) || ($users == 2 || (is_array($users) && in_array(2, $users))))
fatal_error('Bu üye silinemez!!!');

Bu şekilde deneyin.


ayesoft

#9
Quote from: Yağız on December 19, 2008, 04:49:55 PM
// Protect the person who started the forum
if (($users == 1 || (is_array($users) && in_array(1, $users))) || ($users == 2 || (is_array($users) && in_array(2, $users))))
fatal_error('Bu üye silinemez!!!');

Bu şekilde deneyin.
teşekkürler yağız phpde or (veya) komutu bulunmaktadır bu komutu istediğiniz heryerde kullanabilirsiniz kodu || şeklindedir.

Örnek Kullanım

<?
$not=5;
if (
$not==|| $not==1)
{
          echo
'Kaldınız !!!';
}
else
{
          echo
'Tebrikler Geçtiniz';
}
?>


Basit bir örnek ama bu işe hevesli kişiler için açıklayıcı bir örnek olmuştur. Biraz isteyin ve araştırın herşeyi yaparsınız ;)

RapChoLicK



  • Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır.
    İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır
    Bil de gerisi mühim değil, sevgim sana özel ve saftır
    Bugüne dek işlediğim günaha. İstırhamım tekbir aftır.
    Dökmek ister içini içim, anlatmalı mı biçim biçim?...
    Her neşe, bir içim ve içlenişime direnişim.
    Ben, yürüdükçe kalır izim, bitmek bilmez pembe dizim.
    Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim

Ve Birgün memleketten 1084 Km ileri gittim...

bilgin


SoleKinG

Rutbe Vermeye Korkan Adminlerimiz İçin Kullanılabilir Bir İpuçu :) Teşekkurler.


SMFPlus.Com
"SimpleMachines Service Group"

husmen73 (Gulhin)

if (is_array($users) && in_array(1, 45, 88, $users))
           fatal_error('Bu üye silinemez!!!');


1, 45 ve 88 ID'sine sahip olan üyelikler silinemez. Bunu kullanırsanız daha iyi olur. Fazlalık kod yazmamış olursunuz.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

DNA27

Süper oldu bak bu pek i silmeye kalkışan uyeyi de görebilirmiyiz.
Sevda Gelmişse başa artıq kıvırmak boşa sen git o sefdanın arkasından koşa koşa

⋙ طγ طµяķaγ

hata veriyor bu kurulmuyor mesela bu modu kurduktan sonra üye olunmuyor

Asli:)

bende Sorun olmadı harikaymış tşk

crazy_vefa

bişey istesem, 1,  2 ve 3. kullanıcıları silinmez yapmak için altına hangi kodu ekleyeceğim

Yağız...


crazy_vefa


Yağız...


Restorasyon

Quote from: Tsey - husmen73 (Gulhin) on January 27, 2009, 05:32:58 PM
if (is_array($users) && in_array(1, 45, 88, $users))
           fatal_error('Bu üye silinemez!!!');


1, 45 ve 88 ID'sine sahip olan üyelikler silinemez. Bunu kullanırsanız daha iyi olur. Fazlalık kod yazmamış olursunuz.

kardeş böyle yaptım 760. üye ekledim bi tane denemek için ama siliniyor..
// Delete a group of/single member.
function deleteMembers($users, $bypass = false)
{
global $db_prefix, $sourcedir, $modSettings, $ID_MEMBER;

// Protect the person who started the forum
if (is_array($users) && in_array(2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 760, $users))
fatal_error('Bu üye silinemez!!!');

// If it's not an array, make it so!

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır 
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Restorasyon - Gece Görüş Dürbünü - Mimari Forum

Restorasyon

Nisan 25 da yazmışım cvp yok :) neyse kimseye yöneticilik vermemek en doğrusu sanırım..
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır 
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Restorasyon - Gece Görüş Dürbünü - Mimari Forum

Kermit

#23
if (is_array($users) && in_array(array(2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 760), $users))
           fatal_error('Bu üye silinemez!!!');



Bu sekilde dene
My Mods
Please don't PM/mail me for support,unless i invite you
Formerly known as Duncan85
Quote
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

A. Einstein

Uluşah

Selam...

Bu uygulamayı yapınca üye oluşumlarında hata yapıyor kod yani üye olunmuyor...?

emin9696


MrBlue


Advertisement: