SMF 2.0 Release Candidate 1 Çıktı!

Started by Yağız..., February 05, 2009, 02:36:08 AM

Previous topic - Next topic

WeBSe@

SMF 2.0 Beta 4 bendeki sürüm budur. Fakat RC1 Sürümünü indiriyorum paket yüklemeden yüklemek için uğrasıyorum paketi upload etmiyor neden acaba....

Yağız...

Quote from: jön türk on February 05, 2009, 03:23:08 PM
genelde ''zaman aşımına uğradı'' yazıyor...

ya da ''değiştir-sil'' dediğimde işlem yapmadan aynı sayfaya atıyor :(
Kurulu olan modifikasyonlar nedir?

Quote from: NoPasaran on February 05, 2009, 03:54:34 PM
Şimdide 380 hata veriyor..
Hangi dosya?

Quote from: WeBSe@ on February 05, 2009, 04:03:40 PM
SMF 2.0 Beta 4 bendeki sürüm budur. Fakat RC1 Sürümünü indiriyorum paket yüklemeden yüklemek için uğrasıyorum paketi upload etmiyor neden acaba....
Paket bölümünden yüklemeyeceksiniz. FTP'nizden tüm dosyaları yeni sürüm dosyalarıyla değiştireceksiniz.

jön türk

Quote from: Yağız on February 05, 2009, 04:10:35 PM
Quote from: jön türk on February 05, 2009, 03:23:08 PM
genelde ''zaman aşımına uğradı'' yazıyor...

ya da ''değiştir-sil'' dediğimde işlem yapmadan aynı sayfaya atıyor :(
Kurulu olan modifikasyonlar nedir?

Quote from: NoPasaran on February 05, 2009, 03:54:34 PM
Şimdide 380 hata veriyor..
Hangi dosya?

Quote from: WeBSe@ on February 05, 2009, 04:03:40 PM
Paket bölümünden yüklemeyeceksiniz. FTP'nizden tüm dosyaları yeni sürüm dosyalarıyla değiştireceksiniz.

sitede sadece tema var.onun dışında herhangi bir eklenti falan yok.temayı default yapıp denedim yine olmuyor.

WeBSe@

Üzerine yazdırma yönteminde sorun yaşamazmıyız türkçe eklentilerini de birleştirdikten sonra small sürümünümü yüklemem gerekiyor. Türkçe dil eklentileride dahil olmak üzere...

NoPasaran

yağız admin turkish

495 veriyordu..

seninkileri yapınca düzeldi.

şimdide 380 de hata çıktı..

kralkartal.net SMF 2.0.8

Yağız...

Quote from: jön türk on February 05, 2009, 04:14:29 PM
sitede sadece tema var.onun dışında herhangi bir eklenti falan yok.temayı default yapıp denedim yine olmuyor.
Eğer manuel olarak veya paket ile birşey kurmadıysanız, 1.1.8 install dosyasını indirip kendi sitenizdeki dosyalarla değiştirmeyi deneyin.

Quote from: WeBSe@ on February 05, 2009, 04:15:08 PM
Üzerine yazdırma yönteminde sorun yaşamazmıyız türkçe eklentilerini de birleştirdikten sonra small sürümünümü yüklemem gerekiyor. Türkçe dil eklentileride dahil olmak üzere...
Önceden manuel olarak kurduğunuz tüm modifikasyonlar gider. Paket ile kurulu olan modifikasyonları, güncellemeyi yaparken size tekrar yüklemek isteyip istemediğinizi sorar. Ve de Large Upgrade paketiyle güncellemelisiniz.

Quote from: NoPasaran on February 05, 2009, 04:16:17 PM
yağız admin turkish

495 veriyordu..

seninkileri yapınca düzeldi.

şimdide 380 de hata çıktı..

Yeni dosyaları kulladığından emin ol. 380. satırda bir hata görünmüyor...

NoPasaran

Tamamdır düzelttim :)

Ya bu sürümde neden imza kısmı yukarda duruyor sizede öyle geldimi :)

Ayrıca ie6 hatası devam ediyor bundada düzeltilnmemiş..yine manuel düzeltme olacak sanırım.
kralkartal.net SMF 2.0.8

WeBSe@

Ben simdi large paketini download ediyorum türkçe dil paketlerini birleştirip ftp ile atıcam üzerine yazdırıcam. Umarım sorun çıkmaz bakalım neyle karşılaşacağız. Uzun zamandır yoktum..  Bir asist yazılımı için bir grubu bir araya toplamak için çalışma yapıyorum. İnsallah sorun yasamayız.. Ayrıca birsey daha soracağım. Yeni üyelere dosya yükleme izni verdiğimde bana baska sorun yaratmazlar değilmi Yağız...

Yağız...

Quote from: NoPasaran on February 05, 2009, 04:25:35 PM
Tamamdır düzelttim :)

Ya bu sürümde neden imza kısmı yukarda duruyor sizede öyle geldimi :)

Ayrıca ie6 hatası devam ediyor bundada düzeltilnmemiş..yine manuel düzeltme olacak sanırım.
Bende iki hatada yok... Ctrl + F5 yapmayı dene.

Quote from: WeBSe@ on February 05, 2009, 04:27:03 PM
Ben simdi large paketini download ediyorum türkçe dil paketlerini birleştirip ftp ile atıcam üzerine yazdırıcam. Umarım sorun çıkmaz bakalım neyle karşılaşacağız. Uzun zamandır yoktum..  Bir asist yazılımı için bir grubu bir araya toplamak için çalışma yapıyorum. İnsallah sorun yasamayız.. Ayrıca birsey daha soracağım. Yeni üyelere dosya yükleme izni verdiğimde bana baska sorun yaratmazlar değilmi Yağız...
Hayır, yaratmaz.

NoPasaran

kralkartal.net SMF 2.0.8

Yağız...

Anladım. Eğer mesaj yüksekliği kısaysa o hatayı veriyor. Sanırım yeni sürümde hallederler :)

Özgür

İmza bölümü 2.0 beta 4 de de öyleydi. Dikey hizalama divle oluşturulmuş bir düzende çok zor ,

şöyleki katmanlar şu şekilde (bunu iç içe düşünün)

div
-- div
-- div
----- div
----- div
---------div

Burda son div de imza var. İmzayı ilk div'in en altına yani bottom'a yerleştiremiyorsun. Denemediğim yöntem kalmadı 2.0 beta 4 kullanırken. En sonunda tablelerime geri döndüm :)
So Long

NoPasaran

Bir sorunum daha var.Mozilla ile ilgili..

Mozilla firefox 3 kullanıyorum.SAĞ ALT KÖŞEDE GİT YOK

Explorerde herşey normal

kralkartal.net SMF 2.0.8

intFUSE

Quote from: S e r s e r i on February 05, 2009, 03:33:55 PM
Sanırım Admin.turkish.phpde 495. satırda eksik (') var veya benden kaynaklanan bir sorun :) Hata alırsanız Türkçe karsılığı ' ve '; kodları arasına alırsanız düzelir.

verdim üst mesajlarda ben s e r s e r i :)
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=290651.msg1914134#msg1914134

Yağızda eklemiş ilk mesaja zaten teşekkürler.

Kermit

Quote from: NoPasaran on February 05, 2009, 04:53:28 PM
Bir sorunum daha var.Mozilla ile ilgili..

Mozilla firefox 3 kullanıyorum.SAĞ ALT KÖŞEDE GİT YOK

Explorerde herşey normal

FF3 üzerinde denedim,bende herhangi bir sorun gözükmüyor RC1'de  ::)
My Mods
Please don't PM/mail me for support,unless i invite you
Formerly known as Duncan85
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

A. Einstein

Özgür

Sanırım bir bug var, modifikasyon kurarken karşılaşıyorum. Eğer mod daha önce sql e veri girmişse siz kaldırıp güncelleme yaptıktan sonra yeni sürümünü yüklerken database hatası veriyor.

Şuan modların xml dosyalarında kod uygulama bölümünü silerek düzeltiyorum.
So Long

Kermit

Quote from: Özgür´ on February 05, 2009, 05:12:00 PM
Sanırım bir bug var, modifikasyon kurarken karşılaşıyorum. Eğer mod daha önce sql e veri girmişse siz kaldırıp güncelleme yaptıktan sonra yeni sürümünü yüklerken database hatası veriyor.

Veritabani hatasi tam olarak ne diyor ?

Sanirim bu tarzda bir bug bugtrackere eklenmisti
My Mods
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

A. Einstein

Yağız...

Quote from: Duncan85 on February 05, 2009, 05:18:44 PM
Quote from: Özgür´ on February 05, 2009, 05:12:00 PM

Veritabani hatasi tam olarak ne diyor ?

Sanirim bu tarzda bir bug bugtrackere eklenmisti
Evet, aynı hatayı bende aldım :)
Tam hatırlamıyorum ama table doesn't exists hatası vermişti sanırım.

Özgür

Mesela Custom Action yüklerken ;

Table 'rockayse_forum.custom_actions' doesn't exist
Dosya: /home/rockayse/public_html/rk/Packages/temp/install.php
Satır: 98

Aynı sorunu belirttiğim şekilde olan modlar için veriyor. Bazı modlarda vermiyor misal smf media gallery ve articles de vermedi ama downloads modunda verdi.
So Long

Kermit

Quote from: Özgür´ on February 05, 2009, 05:23:18 PM
Mesela Custom Action yüklerken ;

Table 'rockayse_forum.custom_actions' doesn't exist
Dosya: /home/rockayse/public_html/rk/Packages/temp/install.php
Satır: 98

Aynı sorunu belirttiğim şekilde olan modlar için veriyor. Bazı modlarda vermiyor misal smf media gallery ve articles de vermedi ama downloads modunda verdi.

Az önce denedim Custom Action modunu herhangi bir database hatasiyla karsilasmadim maalesefki  ::)
My Mods

A. Einstein

Advertisement: