News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Aeva - Auto Embed Video/Audio

Started by Özgür, February 20, 2009, 11:59:34 AM

Previous topic - Next topic

Gurbet_42

Neyse hesap numarası açamayacagımıza göre  ;D bekleyelim belki eklenir ileride.Bbc olarak gördüm nasıl yapıldıgını ama olursa burdan yapalım diye yazmıştım.Yinede teşekkürler.

mabolla

Niye Facebook die eklemişler ozaman neyse sağlık olsun napalım bizde kullanmayız olur biter. :D

Özgür

Quote from: mabolla on June 27, 2009, 09:38:34 PM
Niye Facebook die eklemişler ozaman neyse sağlık olsun napalım bizde kullanmayız olur biter. :D
Mod yazarına sor bana değil.
So Long

ub57

Quote from: ustabalikci on June 22, 2009, 09:50:17 AM

Başka aeva'da olmayıp çalışan türkçe site yok mu yahu :|

Selam arkadaşım... Bende sizden özellikle www.balikavi.tv sitesini eklemenizi rica ediyorum. Bu benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim sizler.
Not. Bazı videolar deneme amaçlı başka sitelerden alınmıştır. Diğerleri üye vieolarıdır.

Tekrarlamayı ilk defa yapıyorum, bunun için özür dilerim. Ama banada lazım olan bir şey bu mod. Aeva kurulu ve www.balikavi.tv ye uyarlama imkanınız varmı, rica etsem, teşekkürler şimdiden arkadaşım
Usta Balıkçılar Platformu
www.ustabalikci.com

Özgür

Quote from: ustabalikci on June 29, 2009, 03:50:15 PM
Quote from: ustabalikci on June 22, 2009, 09:50:17 AM

Başka aeva'da olmayıp çalışan türkçe site yok mu yahu :|

Selam arkadaşım... Bende sizden özellikle www.balikavi.tv sitesini eklemenizi rica ediyorum. Bu benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim sizler.
Not. Bazı videolar deneme amaçlı başka sitelerden alınmıştır. Diğerleri üye vieolarıdır.

Tekrarlamayı ilk defa yapıyorum, bunun için özür dilerim. Ama banada lazım olan bir şey bu mod. Aeva kurulu ve www.balikavi.tv ye uyarlama imkanınız varmı, rica etsem, teşekkürler şimdiden arkadaşım
Benim yapabileceğim bir site değil.

Quote from: turklerinneti.com on June 30, 2009, 02:35:43 PM
Bende de aynısı yazıyor çünkü Türkçe dil dosyalarını sildim ve ingilizce olarak kullanıyorum. Ayrıca Türkçe dil dosyaları hatalı ve bu yazan hatayı dikkate alma. ;)

Nasıl yani hatalı?
So Long

turanordusu.tc

Üstad 2. ye cevap vereyim; O zaman bana sil Türkçe dil dosyalarını demiştin ve bende sildim.  ;)
Çünkü Türkçe dil dosyaları varken bazı yerler çıkmamıştı Forum seçeneklerinde.

Özgür

Quote from: turklerinneti.com on June 30, 2009, 05:17:23 PM
Üstad 2. ye cevap vereyim; O zaman bana sil Türkçe dil dosyalarını demiştin ve bende sildim.  ;)
Çünkü Türkçe dil dosyaları varken bazı yerler çıkmamıştı Forum seçeneklerinde.

O zaman güncelleyecek vaktim yoktu muhtemelen. Sonradan yine güncelledim. Hatta şuanda hatası olmaması gerek.
So Long

turanordusu.tc

Ben ondan sonrasını takip etmedim sanırım. Onun için öyle hatırlıyorum ve halaa ingilizce kullanıyorum. Ben de indiriyim o zaman Türkçe dil dosyalarını  :)
Themes/default/languages Klasörüne atıyoruz galiba onları da  ???

Özgür

So Long

turanordusu.tc

Tamam üstad şimdi panel Türkçe oldu. ;) Kaçırmışım ben o konuyu  ve halaa öyle biliyordum kusura bakma.. :)

abraham_

S.a
bu paketi yükledim ancak videonun altnda şöye "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı" imzagibi bir link duruyor birde videoya tıklandığında videonun kendi adrsine gidiyor bunları nasıl giderebiliriz?

Gurbet_42

Quote from: abraham_ on July 04, 2009, 03:27:14 PM
S.a
bu paketi yükledim ancak videonun altnda şöye "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı" imzagibi bir link duruyor birde videoya tıklandığında videonun kendi adrsine gidiyor bunları nasıl giderebiliriz?

Admin panel>Forum Seçenekleri>AEVA, buraki 

Aeva'yı Aç (Ana Ayar)              -işaretle
Lookups'u Aç                           -işaretle
video başlıklarını tut & göster -Hayır,hiçbirşey gösterme ve saklama
Tüm sitelerde video başlığını ara-işaretle
Videonun önizleme resminde video başlığını göster-sadece başlıgı göster
Videoları ortala-işaretle
Enable Embedding in Sentences-işaretle
Html yerleştirilme linklerini düzelterek kullan-işaretle

bunları yaptıktan sonra kaydet ve çık.

ØkÅŃ

facebook video linkini koyduğumda hata veriyor neden dir acaba?

Özgür

Quote from: [Daydreamer] on June 27, 2009, 08:48:52 AM
Facebook dışardan video yayınına izin vermiyor çünkü. Sadece facebook üzerinden izleyebiliyorsun videoları.
So Long

abraham_

Quote from: Gurbet_1907 on July 04, 2009, 08:16:49 PM
Quote from: abraham_ on July 04, 2009, 03:27:14 PM
S.a
Değerli açıklamalarınızdan dolayı teşekkür ederim...
Admin panel>Forum Seçenekleri>AEVA, buraki 

Aeva'yı Aç (Ana Ayar)              -işaretle
Lookups'u Aç                           -işaretle
video başlıklarını tut & göster -Hayır,hiçbirşey gösterme ve saklama
Tüm sitelerde video başlığını ara-işaretle
Videonun önizleme resminde video başlığını göster-sadece başlıgı göster
Videoları ortala-işaretle
Enable Embedding in Sentences-işaretle
Html yerleştirilme linklerini düzelterek kullan-işaretle

bunları yaptıktan sonra kaydet ve çık.
İlgilendiğinizden dolayı çok teşekkür ederim gurbet_1907

emrefba3

ya ben türkçe dosyasını da attım ama forum seçeneklerinde gremiyorum bunu nerden aktif edicem

Yağız...

Forum seçeneklerine neden giremiyorsunuz? Hata mı veriyor?

turanordusu.tc

emrefba3

abi işte o bende yok diğer smf forumuma kurdum sorunsuz kuruldu ama bu sitemde neden kurulmuyor yanı kuruluyor hatta sonunda ing. yazı yazıyo altında yönetime git diyor forum seçenklerıne yonlendıro benı ama orda aeva ile ilgili hiçbişey yok

Advertisement: