Kako postaviti korisnika ...

Started by bigi_18, December 05, 2006, 06:48:06 PM

Previous topic - Next topic

bigi_18

Za moderatora nekog podforuma? Molim odgovor što hitnije!

hvala 8)

kopmania

Admin > Upravljanje forumima(nadjes forum gde zelis da postavis moderatora i tamo desno imas dugme IZMENI i to klikni) > Moderatori (tu upises ime korisnika kome treba da pozicija)
Uzivaj u skijanju dok mozes

bigi_18

Zašto kad stavim nkog člana za moderatora on nemože izmjenit tu đu post a stavio sam da može izmjenit u postavkama? ??? ??? ???

Bernard T.

Quote from: bigi_18 on December 09, 2006, 11:15:45 AM
Zašto kad stavim nkog člana za moderatora on nemože izmjenit tu đu post a stavio sam da može izmjenit u postavkama? ??? ??? ???

Vjerojatno nije moderator u tom forumu gdje ne može mijenjati post.

Provjeri dobro dozvole za grupu "moderator"...
://#  Orion | Federation Servers | Info Sector

bigi_18

Kad stavim nekog za moderatora on može apsolutno sve osim izmjenit post!? Kako da to sredim? Jeli to ima veze što sam stavio da korisnik može sam sebi izmjenit post?

Hitno mi je!

zlocka

moderator mora moći izmjeniti post
a što on može ili ne riktaš u dozvolama po grupama/moderatori/

bigi_18

sada ću ti stavit sliku da vidiš da sam stavio Da može izmjenit post,ja jednostavno nemam tu opciju

bigi_18

Prvi Privitak pokazuje da nemam za odabrat moda kad kliknem na userov profil
Drugi privitak: Zašto  nemam na Drugoj slici prikazano Vidljivi Forumi?
Treći Prvitak: Vidite da sam dao dozvole  ;)
Četvrti Privitak: Na njemu vidite da nema opcije izmjeni osim na svom postu,A na Mom(Administratorskom) nema opcije izmjeni

Ali ja ne kužim zašto to i dalje neide. ::)

zlocka

hm moderatore namještaš u postavkama foruma/ tamo di si ih kreirao

i trebalo bi raditi
probaj tako, pa javi ako ne štima

zlocka

pa ispod popisa grupa
mora biti kućica za upisati ime modera
na mjesto gdje pise "Jules" upiši "ime svog modera"

Bernard T.

Rješili smo mistiku, Bigi je uključio "Omogućiti opciju uskraćivanje dozvola" (Admin > Dozvole > Postavke)  a zatim nije obraćao pozornost na upozorenje u dijelu za uređivanja dozvola za grupu koji kaže :
QuoteZapamtite da će dozvola, ako je uskratite, biti uskraćena za svakog člana - bio on moderator ili drugo...

te su dozvole za uređivanje postova bile uskraćene za sve registrirane korisnike, pa se to odmah odnosilo i na modove. Samo je bilo potrebno vratiti sa 'Uskrati' (D) na 'Ne dozvoli' (X) i opet sve radi.

Moja preporuka je isto - ne uključujte uskraćivanje dozvola ako zaista ne trebate...
://#  Orion | Federation Servers | Info Sector

zujo

sry šta otvaran staru temu, ali može li me neko malo bolje objasniti kako postavit, jer mi je forum na engleskom...

totalni početnik  ::)

DonGiovanni

Admin -> Boards (lijeva navigacija unutar admin panela) -> izabereš podforum na koji želiš stavit moderatora -> Modify -> Moderators : (upišeš ime korisnika kojeg želiš za moderatora)

Advertisement: