Mirë se erdhët!

Started by Sarge, April 03, 2008, 03:03:30 AM

Previous topic - Next topic

Pikus

Përshëndetje dhe mirë se ju gjeta  :)

Më bëhet qejfi që ka pjesë edhe në gjuhën Shqipe për Webmasterat Shqiptarë
këtu në forumin kryesor për SMF : Platformës CMS më të mirë Open-Source !
Përgëzime edhe për çunat si Sarge,Babjusi e të tjerë që kontribuojnë në zhvillimin
e kësaj platforme,si dhe për mbështetjen për WebMasterat Shqiptarë,e sidomos për ata që janë fillestarë në webmastering.
Ju uroj vazhdimësi sa më të mirë ...  ;)
Personalisht,do më duhet herë pas here edhe të vij të shikoj për zhvillime të reja
për SMF , sepse edhe unë vetë këtë platformë kam zgjedhur për forumin tim.
Por ,sigurisht - me sa të kem mundësi do ndihmoj edhe të tjerë për mendime të ndryshme . (Kuptohet nëse është brenda mundësisë së njohurive të mia ..   ( :P )
Klm të gjithëve....  :D

K|nG


drbmw

Përshëndetje shqipe dhe mirë se ju gjeta 

pytje a ka mundsi te bahen postet topicak dhe userat nga MYBB ne SMF
a ka ndermar kush ndonjere ksi veprimi?!

flm

autoklubi.com/forum/

Poshnjari

Quote from: drbmw on March 04, 2011, 04:11:21 AM
Përshëndetje shqipe dhe mirë se ju gjeta 

pytje a ka mundsi te bahen postet topicak dhe userat nga MYBB ne SMF
a ka ndermar kush ndonjere ksi veprimi?!

flm

autoklubi.com/forum/

Nuk e kuptova mire kete pyetjen tende :P


Xhoi

sa mire qe ka nje komunitet shqiptar ne forum

iThePunisher

ckemi shqipe .
jam 18 vjeq edhe kerkoj nuse :P hahahha
si mund te mar nje forum free un ketu?
Edit: kjo letters verification qenka annoying as ****** -_-
@zonja edhe zoteri me falni per gjuhen time te shkaterruar :( (jo rritur ne shqiperi)

Advertisement: