Advertisement:

Author Topic: profil hata veriyor  (Read 3047 times)

Offline cezalandirici

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 79
profil hata veriyor
« on: March 18, 2008, 11:35:54 AM »
profile basin ca su hata geliyor ne yapabilirim

Fatal error: Cannot redeclare template_showthankyouposts() (previously declared in /home/xxxxxxx/public_html/Sources/Load.php(1745) : eval()'d code:461) in /home/xxxxxxx/public_html/Sources/Load.php(1745) : eval()'d code on line 598
« Last Edit: March 18, 2008, 12:25:27 PM by cezalandirici »

Offline BuЯЯЯЯaK

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,124
  • Gender: Male
  • Burak
    • dinle sevgili
Re: profil hata veriyor
« Reply #1 on: March 18, 2008, 01:56:30 PM »
Teşekkürler modunu yanlış kaldırmıssın load.php deki kodlarına bi bak teşekkür modu ile alakalı

Offline cezalandirici

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 79
Re: profil hata veriyor
« Reply #2 on: March 18, 2008, 05:24:58 PM »
tesekkür ü paketler den yükledim sil dim geri
 cok oldu bu hata sim di bu gün oldu

belki bu dosya olsa yenilesem olur mu

Offline emintuning

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 274
  • Gender: Male
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    • blogcu şablonları
Re: profil hata veriyor
« Reply #3 on: March 18, 2008, 05:35:36 PM »
load.php yi yenile

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,811
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: profil hata veriyor
« Reply #4 on: March 18, 2008, 05:36:24 PM »
Hayır Sources/Profile.php

Offline cezalandirici

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 79
Re: profil hata veriyor
« Reply #5 on: March 19, 2008, 12:39:54 AM »
Yagiz ftp den Sources/Profile.php  degistir dim olmadi  index ,php yi de degidtir dim olmadi


Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,811
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: profil hata veriyor
« Reply #6 on: March 19, 2008, 03:24:04 AM »
Themes/default/Profile.template.php'i de değiştir.

Offline ..:: DJ X ::..

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 173
  • Gender: Male
Re: profil hata veriyor
« Reply #7 on: January 15, 2010, 10:40:13 AM »
ben hepsini denedim olmadı. hata devam etti. Sitemin 1 gün önceki yedeğinde bu moda ait kurulum dosyalarını yedektekilerle güncelleyince düzelti.