Advertisement:

Author Topic: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.  (Read 12083 times)

Offline Tiribulus

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,016
  • Gender: Male
    • Tiribulus on Facebook
    • No Other God
Re: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.
« Reply #20 on: November 05, 2009, 08:44:22 PM »



Code: [Select]
/usr/sbin/httpd2-prefork: symbol lookup error: /usr/lib/php5/extensions/ffmpeg.so: undefined symbol: register_ffmpeg_frame_class
It hates me

Offline 青山 素子

  • Server Team
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 17,060
  • 戦場ヶ原、蕩れ!
    • srvrguy on GitHub
    • @motokochan on Twitter
    • Nekomusume Moe
Re: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.
« Reply #21 on: November 05, 2009, 08:53:57 PM »
You must be using headers to compile ffmpeg-php that don't match your installed ffmpeg library.
Motoko-chan
Director, Simple Machines

Note: Unless otherwise stated, my posts are not representative of any official position or opinion of Simple Machines.


Offline Tiribulus

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,016
  • Gender: Male
    • Tiribulus on Facebook
    • No Other God
Re: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.
« Reply #22 on: November 05, 2009, 09:40:05 PM »
I uninstalled/deleted everything having to do with ffmpeg and the related libraries that I know of. then did this:
http://adityo.blog.binusian.org/?tag=install-ffmpeg-and-ffmpeg-php-on-opensuse-110

I'm running Suse 11. Everything went exactly like this guy says and I still get the same thing. Apache won't start and same error in the log.
Thanks again BTW.

Offline Tiribulus

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,016
  • Gender: Male
    • Tiribulus on Facebook
    • No Other God
Re: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.
« Reply #23 on: November 05, 2009, 10:09:28 PM »
I don't think I can wok on this any more tonight.

Offline Kill Em All

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 8,144
  • Gender: Male
  • Something has to go wrong. Just has to.
    • KEAGaming
Re: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.
« Reply #24 on: February 07, 2010, 09:50:34 PM »
Tiribulus, is this issue solved or do you still require assistance?

If this is solved feel free to mark it as solved otherwise reply with some details of what isn't working.
 
 
My Site: KEAGaming.com

Manual Installation of Mods
Prevent Spam and Forum Attacks
Please do not PM or email me for support unless offered, help should be publicly displayed to others.

Offline Tiribulus

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,016
  • Gender: Male
    • Tiribulus on Facebook
    • No Other God
Re: FFMPEG_php is installed, but Apache won't start.
« Reply #25 on: February 07, 2010, 11:07:10 PM »
Tiribulus, is this issue solved or do you still require assistance?

If this is solved feel free to mark it as solved otherwise reply with some details of what isn't working.

Sorry bout that I usually do. I never did get ffmpeg working, but I'll tackle it later.