Advertisement:

Author Topic: Problemes en carregar planes en un foro  (Read 17656 times)

Offline X-Men Aigua

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Problemes en carregar planes en un foro
« on: May 19, 2010, 05:52:36 AM »
Hi han diversos usuaris en un foro que administro que es poden loguejar sense problemes en el foro, però que als pocs minuts d'estar navegant en ell, se'ls bloqueja, sortint el següent missatge:

Amb el Flock:
Quote
Error d'anàlisi XML: entitat no definida
Ubicació: jar:file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Flock/flock/chrome/toolkit.jar!/content/global/netError.xhtml
Número de línia 249, Columna 9:        <form id="w" action="&flock.netError.search.url;">
--------^

Amb Mozilla ni tant sols carga cap plana

Amb l'explorer:

Quote
Internet Explorer no puede mostrar la página web
   

Algú sap a que es deu això?

Offline Jo@n

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Gender: Male
  • ¡Smf Rulz!
Re: Problemes en carregar planes en un foro
« Reply #1 on: September 01, 2010, 11:45:17 AM »
Potser, que sigue el teu servidor de hosting.

Offline X-Men Aigua

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Problemes en carregar planes en un foro
« Reply #2 on: September 08, 2010, 06:51:43 AM »
Ho era. Gràcies company.

Offline sutki72

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Problemes en carregar planes en un foro
« Reply #3 on: March 09, 2011, 01:41:32 PM »
Ho era. Gràcies company.
  :D :D :D :D :D
___________________________
hxxp:www.sutki72.net [nonactive]
« Last Edit: July 29, 2011, 08:06:43 AM by sutki72 »