Merge Double Posts By Same Member

Started by ディン1031, June 11, 2005, 04:54:02 PM

Previous topic - Next topic

Hiei-

Not solved but that not a big deal, I think, with this line of code : $MergePosts_button = create_button('doublepost.gif', 'a', 'a', 'align="middle"');

The button is displayed fine, there's just the problem that it don't appear like the others if you disable images in your web browser by example.

About the image I used for the button, I used the one in the archive (which I renamed "doublepost.gif" but I could have keep "mergeposts.gif", that would have been the same.).

By chance, in french, the function is also called "Double Post" so no need to change the button :) (and so you can also keep the same for the French package).

ディン1031

Okay i add thie Double Post Image from the english Package :).

Hmmm Okay i know your problem, normal this function is used in the default theme, you can use

//Doublepost for Merge?
if ($message['can_modify'] && $message['doublepost']['postok'] && !empty($message['doublepost']['lastpostid']))
echo '
<a href="', $scripturl, '?action=mergeposts;pid=', $message['id'], ';msnid=', $message['doublepost']['lastpostid'], ';topic=', $context['current_topic'], '">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/mergeposts.gif" alt="'.$txt['merge_doublepost'].'" Title="'.$txt['merge_doublepost'].'" border="0" />' : $txt['merge_doublepost'] ), '</a>';


This is the old way of using this image ;).

Bye
DIN1031
Support only via MOD Thread! NO PM Support!
My Forum: ayu][kult Forum
My Mods: My Small Mod Collection
My Parser: DIN1031's ModParser
Current Info: More away the next days, because i've to much work to do :x

Hiei-

#282
Changing the last line "<a href .......... etc..."> keep showing the "Double Posts" link next to the "Button" so, at least, I put it back like before ("a", "a") to hide the link and will leave it like that if there's no other choice, that's not a big deal because chances are reallylow that someone browse/use the forum with images disabled ^^

wrongwood

I tried this mod and it worked without a hitch it was great until I decided to try and uninstall it.  Is there any way I can get this to re-install.  I like the mod but now it does not work.  It keeps telling me that I already have the mod and there is no new update available.  Please contact the mod maker.

If I can't un-install it and now I can't re-install it.  How am I supposed to use it?
Please someone help.  If I have to I will uninstall it by hand if someone can tell me where it is located and what was changed.

Thanks for a prompt reply in advance.

ディン1031

Upload a newer version so that it compatible to the new version, normal it should be uninstallable.

Bye
DIN1031
Support only via MOD Thread! NO PM Support!
My Forum: ayu][kult Forum
My Mods: My Small Mod Collection
My Parser: DIN1031's ModParser
Current Info: More away the next days, because i've to much work to do :x

wrongwood

Although I do appreciate the help this is not the problem.  I have the latest version of the mod as far as I know.  I got it from the link that says it is the latest version.

My question and my problem is I cannot un-install it.  If I could I would just re-install it.

I can't get rid of it and I can't use it because it isn't there according to the install records.
There has been some kind of malfunction and I am wondering how I fix it.

ディン1031

Hmmm i do not unterstand the problem.

What did you do that you need to install the mod again?

Bye
DIN1031
Support only via MOD Thread! NO PM Support!
My Forum: ayu][kult Forum
My Mods: My Small Mod Collection
My Parser: DIN1031's ModParser
Current Info: More away the next days, because i've to much work to do :x

wrongwood

It doesn't work.  I doesn't show.  I wanted to un-install it so that I could re-install it.

This is very typical of a lot of mods.  Once they are installed they don't seem to un-install.

Coldfx

This mod is no longer there - did you remove it?

wrongwood

Yes I removed it but it will not re-install.  That is my whole problem.  I want to use the mod but I keep getting it will not install because I already have the program installed but...that isn't true it isn't there anymore.  Here is the exact error message:

This package cannot be uninstalled, because there is no uninstaller!

Please contact the mod author for more information.

Neorics

[For Hire] I can help you with anything regarding Simple Machines Forum and TinyPortal  ~ My Portfolio

wrongwood

What?  are you serious?  if you are, I don't understand your question?

Where's the mod?  What does that mean?

Neorics

i clicked the link to mod and it said that the mod cant be found....
[For Hire] I can help you with anything regarding Simple Machines Forum and TinyPortal  ~ My Portfolio

aldo


_Jojo_

Indeed, just wanted to download it but the site is gone :(
What happened?

Hunnenkoenig

Quote from: ディン1031 on September 04, 2007, 05:54:18 AM
I looked into your display.template.php and see that it look good what you changed :x.

But did you upload the mergeposts.gif in the images/yourlanguage in the theme that you use?

Bye
DIN1031

I uploaded the image yes. Automerge works fine, but now I realised that I get this error message on the "Failure Protocol" page:

8: Undefined variable: MergePosts_button
File: /home/.../.../forum/Themes/.../Display.template.php (main sub template - eval?)
Line: 785

kamili34


ZeroMinuS

Is this mod discontinued? Where did it go?

shumar


rumfa


Advertisement: