News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Pomoc portal

Started by Krunoslav333, July 09, 2010, 06:14:32 AM

Previous topic - Next topic

Krunoslav333

mene zanima kako instalirat portal na smf forum...HVALA
mozete malo vise objasnit korak po korak jer tek prvi put radim smf forum do sada sam uspio temu i jezik...

Dzonny

Instaliraš kao i svaki drugi modul, iz admin panela - packages.
Niko ti neće pisati how-to, krajnje je jednostavan proces, tako da nema potrebe.
Paket najpre preuzmi sa downloads odeljka smf sajta. (izaberi neki portal)

Krunoslav333

ja kada ocu instarliat pise mi ovo:

ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL:

The following error was encountered:

Zero Sized Reply

Squid did not receive any data for this request.

Your cache administrator is webmaster.
Generated Fri, 09 Jul 2010 14:44:02 GMT by demil1.byetcluster.com (Lusca/LUSCA_HEAD-r14705).

pomozite sto sam pogrjesio sto nisam napravio pls...

Dzonny

To je problem do hosta ako si sve uradio kako treba.
Pretraži google za "Zeri Sized Reply Error" (pominjalo se i ovde na forumu, pa pretraži)

Krunoslav333

koji hosting da koristim...ako moze pomoc oko toga errora nemogu ja nac...

Krunoslav333

koje vi koristite web hostinge jer je problem u mojem sto nevalja nista XD....

Krunoslav333

trebam free hosting dobar...samo ne 000webhost ili ovaj sto sad imam bynet tako nesto

Skipper.

Ne valja ti hosting zato što je free. Ako želiš da imaš uspešan forum trebaće ti sigurno plaćeni host i domen.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Krunoslav333

pa dajte neki drugi hosting domenu cu kupi a hosting cu uzet free

Dzonny

Tvoj problem nema veze sa domenom nego sa hostingom.
Ako nameravaš da se iole ozbiljno baviš time, moraš uzeti hosting i domen, a ne free servere koji uzrokuju brdo sličnih problema.
Ako ti trebaju saveti idi na forume koji se bave tematikom u koju spadaju i domeni i hosting prostor, ovo je smf support forum i nije namenjen ovakvim diskusijama.
Pored toga, trebao bi koristiti pretragu, google, yahoo, bing šta god...
Lock.

Advertisement: