Advertisement:

Author Topic: Bakım Modu Sorunu ?  (Read 1666 times)

Offline kaptan_75

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 157
    • polissubesi on Facebook
    • @polissubesi on Twitter
Bakım Modu Sorunu ?
« on: July 15, 2010, 04:06:41 PM »
Merhaba Arkadaşlar

Forumu Bakıma Aldıgım Zaman Bir İndexin Çıkmasını İstiyorum. Forum Bakımda Diye Yazacak. Sunucu Ayarlarından Bakım Moduna Aldıgım Zaman Bu İndexin Çıkmasını İstiyorum. Mümkünmüdür ? Yardımcı Olacak Arkadaşlara Teşekkürler

Offline grafitus

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,034
    • beratdogan on GitHub
    • beratdogan on LinkedIn
    • @beratdgan on Twitter
Re: Bakım Modu Sorunu ?
« Reply #1 on: July 16, 2010, 08:46:24 AM »
./index.php
Code: (Bulun) [Select]
// Special case: session keep-alive, output a transparent pixel.
Code: (Değiştirin) [Select]
if (!empty($maintenance) && !allowedTo('admin_forum'))
header('Location: ' . str_replace(' ', '%20', 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME'] . '/bakimda.html'));

// Special case: session keep-alive, output a transparent pixel.
Forum bakımda olduğunda ve giriş yapmış kullanıcı yönetici grubunda değilse, http.siteniz.com/bakimda.html adresine yönlenecektir...

Offline kaptan_75

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 157
    • polissubesi on Facebook
    • @polissubesi on Twitter
Re: Bakım Modu Sorunu ?
« Reply #2 on: July 16, 2010, 10:07:31 AM »
bakim.html çıkmasa hocam ?

Örnek : www.siteismi.com çıksın sadece

Birde Örnegin Forumu Bakıma Aldım Ama Tekrardan Nasıl Açacagım ?
« Last Edit: July 16, 2010, 10:11:53 AM by kaptan_75 »

Offline grafitus

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,034
    • beratdogan on GitHub
    • beratdogan on LinkedIn
    • @beratdgan on Twitter
Re: Bakım Modu Sorunu ?
« Reply #3 on: July 16, 2010, 10:54:08 AM »
./index.php
Code: (Bulun) [Select]
// Special case: session keep-alive, output a transparent pixel.
Code: (Değiştirin) [Select]
if (!empty($maintenance) && !allowedTo('admin_forum'))
header('Location: ' . str_replace(' ', '%20', 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME']));

// Special case: session keep-alive, output a transparent pixel.

Birde Örnegin Forumu Bakıma Aldım Ama Tekrardan Nasıl Açacagım ?
İşte o sizi ilgilendirir. :P Forumdan çıkış yaptınız mı yandınız. :)

Offline kaptan_75

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 157
    • polissubesi on Facebook
    • @polissubesi on Twitter
Re: Bakım Modu Sorunu ?
« Reply #4 on: July 16, 2010, 12:53:29 PM »
Hocam son verdiginiz kodda bakimda.html dosyası çıkmıyo ? Bakıma Aldıgım Zaman O Sayfa Görüntülenecek ama www.siteadresi.com bu şekilde oluşacak adres ?

Offline kaptan_75

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 157
    • polissubesi on Facebook
    • @polissubesi on Twitter
Re: Bakım Modu Sorunu ?
« Reply #5 on: August 10, 2010, 12:46:28 PM »
Arkadaşlar Yardımcı Olabilirmisiniz ?