Mod za mogućnost baniranja po pojedinim dijelovima foruma

Started by Samo ja, August 20, 2010, 11:55:46 AM

Previous topic - Next topic

Samo ja

Postoji li mod za djelomično baniranje korisnika? Znači ako krši pravila samo u jednom pdf-u da se banira samo od tamo?

Skipper.

Već je pisano o ovome. Mislim da ćeš morati da napraviš novu grupu kojoj će biti zabranjen pristup tom pdf-u i tu ubaciti neposlušne članove.
Koristi pretragu baš skorije je bila slična tema.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Samo ja

Hvala na odgovoru. Prelistala sam sve teme ovdje i nisam našla. Šteta što ljudi ne pišu konkretnije naslove. Bilo bi lakše. Ipak, hvala!

▓▒RapidBelgrade▒▓

pa nema sta da listas....  lepo ti je Skipper_gm objasnio  ....

napravi posebnu grupu (na bazi dozvola regularnog clana) koja moze videti sve boarde i pdf osim te koju hoces da zabranis i tu ubacis tog zlocestog clana i to je to....    ;)

My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

Samo ja

Kužim, samo ako se radi o više članova onda je potrebno otvarati za svakoga posebno grupe (ovisno o forumima koje ne smiju vidjeti i o statusu pojedinca - grupi po broju postova i sl). Ali ok, ako ne postoji mod kojim bi se to riješilo. Hvala!

BBC

Quote from: Samo ja on August 22, 2010, 10:19:18 AM
Kužim, samo ako se radi o više članova onda je potrebno otvarati za svakoga posebno grupe (ovisno o forumima koje ne smiju vidjeti i o statusu pojedinca - grupi po broju postova i sl). Ali ok, ako ne postoji mod kojim bi se to riješilo. Hvala!

U biti, koliko podforuma imaš toliko grupa praviš. Možeš i po malo kad zatreba.

Mislim da je za 2.0 verziju bio neki mod koji banira usere po podforumima, ali nisam baš siguran. Sad ću pogledati.

Samo ja

Advertisement: