News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Traducció al català de la versió 1.0.5

Started by Egarenc, July 16, 2005, 01:23:55 PM

Previous topic - Next topic

Egarenc

He traduït la versió 1.0.5 al català. Es en format tar.bz2 i el podeu descarregar des d'aquí:

hxxp:www.meteoclimatic.com/stuff/smf_1-0-5_catala.tar.bz2 [nonactive]

C.D.Team

#1
Hola egarenc, gràcies per la teva aportació, seria possible que em feres saber quina diferencia hi ha entre la versió 1.0.4 i la 1.0.5?

A mi me apareix com a versió oficial de idiomes la 1.0.4, encara que el fòrum utilitze la 1.0.5 per l'aparició errades i alguns traductors de idiomes han actualitzat les seves capçaleres per a que apareguen els idiomes com a 1.0.5, el contingut de la traducció es la mateixa.

Egarenc

Desconec la diferència, perquè no he passat per la 1.0.4.
En el meu fòrum principal encara uso la 1.0.3 (hxxp:forum.meteoclimatic.com [nonactive]) i no la canviaré perquè el tinc bastant retocat per dins ::) En un altre que estic preparant, he posat la 1.0.5
Per cert, la traducció de la 1.0.5 funciona correctament sobre la versió 1.0.3 ;)

C.D.Team

Hola egarenc, ens agradaria que tots seguirem un mateix cami per a les traduccions ja que es un poc xorrada que tu estigues traduint per una banda i nosaltres per un altra el mateix.

Jo pensaba que havies partit de la versio 1.0.4 per a realitzar la 1.0.5 per aixo te preguntava les diferencies.

Si la teva intenció es participar al fòrum ajudant-nos amb les traduccions seria interesant que tots partirem de una mateixa traducció i entre tots realitzar una unica traduccion oficial al català.

He estat revisant la teua traduccio, i no cumpleix les caracteristiques minimes que ens demanen desde el equip SMF ja que te que ser compatible 100% amb el UTF-8, encara que com te he comentat la versió que tenim de 1.0.4 es 100% compatible amb 1.0.5 i no es necesari realitzar una traduccio per a la versio 1.0.5.

Si t'interesa participar en la traduccio per a la versio 1.1 com hauras vist ja existeis una primera traducció basica per a aquesta nova versió, qualsevol errada en la cual ens pugues ajudar te la agrairiem molt.

Gràcies

Egarenc

La meva càrrega de treball no em permet destinar el temps que m'agradaria per al desenvolupament i el manteniment d'aquest paquet d'idioma. El cas és que he de muntar un fòrum exclusivament en llengua catalana i com que SMF m'agrada molt, he tirat pel camí del mig i n'he fet la traducció. I us la passo per si a algú més li interessa i no hagi de destinar més esforços tot i saltar-me totes les passes i usar la metodologia de treball correcta o l'exigida pels desenvolupadors de l'SMF, com això que dius de l'UTF-8.
Participaré en la mesura que pugui, no obstant ;)

C.D.Team

Esperem contar amb tu en alguna ocasio, gràcies

Egarenc

Sobre els requisits mínims, has trobat a faltar alguna cosa més, apart de la codificació UTF-8?

C.D.Team

Tampoc ho vaig mirar massa, nomes per damunt, ja que jo tampoc dispose de gaire be temps  i com te vaig comentar la ultima versió oficial de llenguatges es la 1.0.4.

De tota manera he estat parlant amb el Daniel D. (responsable de les traduccions) i m'ha comentat que no hi ha ningun camvi entre les version 1.0.4 i 1.0.5, pero que de tota manera seria interesant treure una versio 1.0.5 per a que no existiren confusions en quant a la versió de la traducció.

Advertisement: