Advertisement:

Author Topic: problem  (Read 2233 times)

Offline prcak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
problem
« on: October 03, 2010, 04:35:20 AM »
pozzz
juce preuzmem sa http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=710 mod za hvala i instaliram ga.
i posle toga kada probam da otvorim forum pojavi se samo prazan prozor.
sta li se desilo i sta mi je sada ciniti??

Offline patche_82

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
  • Gender: Male
    • Ћеретање
Re: problem
« Reply #1 on: October 03, 2010, 05:15:40 AM »
Pozdrav !

Mozes da stavis koju temu koristis i verziju foruma?

Kako mislis posle instalacije da ti se pojavljuje prazan prozor?

Offline prcak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: problem
« Reply #2 on: October 03, 2010, 05:22:23 AM »
tema je Catamosphere2.0Rc3 a verzija Powered by SMF 2.0 RC3
e sad preuzeo sam mod za hvala instalirao paket , uradio refres i pojavi se  bela stranica kada pokusam da otvorim forum
sreca da mi je to bio test forum pa nije neka velika steta ali me zanima razlog

Offline mladja037

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 287
  • Gender: Male
    • Muzikasrbija.com
Re: problem
« Reply #3 on: October 03, 2010, 05:27:48 AM »
da li si rucno instalirao mod ili...

Offline prcak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: problem
« Reply #4 on: October 03, 2010, 05:32:29 AM »
nisam rucno
iz admin panela pruzeo paket
i instalirao modifikaciju
to je sve sto sam uradio

Offline mladja037

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 287
  • Gender: Male
    • Muzikasrbija.com
Re: problem
« Reply #5 on: October 03, 2010, 05:33:25 AM »
da nije pri instalaciji prijavila neku gresku?

Offline prcak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: problem
« Reply #6 on: October 03, 2010, 05:34:42 AM »
nije bilo gresaka
svuda je pisalo test uspeo

Offline mladja037

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 287
  • Gender: Male
    • Muzikasrbija.com
Re: problem
« Reply #7 on: October 03, 2010, 05:36:43 AM »
Procitaj resenje ovog problema http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=390800.msg2710115#msg2710115 mozda pomogne. E da proveri i cache folder u rootu foruma....

Offline Masterd

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,926
  • Gender: Male
Re: problem
« Reply #8 on: October 03, 2010, 07:16:22 AM »
Je si li siguran da si instalirao verziju za SMF 2.0 RC3?

Offline prcak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: problem
« Reply #9 on: October 03, 2010, 07:27:22 AM »
ThankOMatic20RC2_(for_2.0_RC3).zip   (86kB)   [2166]   
ovo sam instalirao

Offline Masterd

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,926
  • Gender: Male
Re: problem
« Reply #10 on: October 03, 2010, 07:30:13 AM »
Je si li probao izbrisati cache? U folderu Cache izbriši sve osim fileova index.php i .htaccess

Offline prcak

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: problem
« Reply #11 on: October 04, 2010, 11:44:02 AM »
nisam uspeo da resim problem
instaliraoo sam nov test forum
ipak hvala svima na trudu

Offline Founder 2008

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 619
  • Gender: Male
  • No limit.
    • ZvanicnaStranica.MojForum.net on Facebook
    • MojForum.net
Re: problem
« Reply #12 on: October 04, 2010, 06:24:51 PM »
Pre bilo kakve modifikacije napravi se backup fajlova i baze.
Ako modifkacija ne uspe samo se vrati backup.  :)