News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Masterd

Quote from: holodoc on January 03, 2012, 04:17:49 PM
Ja sam definitivno preterao ove godine tako da ne smem ni da počnem da se sabiram :) Doduše sve su igre pažljivo birane i nabavljane po velikom popustu... Ne računam gomilu poklona koje sam poslao prijateljima, porodici, neprijateljima itd.

Sad samo treba naći vremena i odigrati sve ovo :)

Quote*** Trade:
L.A. Noire (dobio za Dota 2 na trejdu)

*** Igre nabavljene na gamersgate.com (mnogo povoljnije) i aktivirane na Steamu
Total War: Shogun 2
+ Total War: SHOGUN 2 - Rise of the Samurai DLC
+ Total War: SHOGUN 2 - Sengoku Jidai DLC
+ Total War: Shogun 2 - Ikko Ikki Clan Pack
+ Total War: Shogun 2 - Hattori Clan Pack
+ Total War: Shogun 2 - Blood Pack DLC
Lara Croft Guardian of Light
+ Lara Croft GoL: All The Trappings - Challenge Pack 1
+ Lara Croft GoL: Things That Go Boom - Challenge Pack 2
+ Lara Croft GoL: Hazardous Reunion - Challenge Pack 3
Mafia II
+ Mafia II Joes Adventure
+ Mafia II Jimmys Vendetta
+ Mafia II War Hero
+ Mafia II Vegas
+ Mafia II Renegade
+ Mafia II Greaser
X-SuperBox
+ X:Beyond the frontier
+ X-Tension
+ X2-TheThreat
+ X3-Reunion
+ X3-Terran Conflict
+ X3-Albio Prelude (aktivacijom na Steamu se dobija potpuno besplatno)
+ X-Superbox Bonus Disc
Darksiders

*** Igre nabavljene na Steamu:
Bioshock
Bioshock 2
Command and Conquer: Tiberium Wars
+ Command and Conquer: Kane's Wrath
Command and Conquer: Red Alert 3
Orcs Must Die!
+ Orcs Must Die - Lost Adventures DLC
Street Fighter IV
Silent Hunter: Wolves of the Pacific
+ Silent Hunter: Wolves of the Pacific U-Boat Missions

*** Igre nabavljene na gamersgate.com
Mafia
Painkiller Complete Pack
- Painkiller Black Edition
- Painkiller Overdose
- Painkiller: Resurrection
- Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
- Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

Majko moja mila! :o Mislim da ćeš ove godine morati zanemariti sve osim gaminga. (Rainvow Six Vegas ti i nije neki ulov, bytheway.) 

Još imaš probleme na Bojnom Polju?

Cola-Coca

Ova igra "Total War: Shogun 2" vrijedili li cemu pa da je skinem ?
I LOVE SMF

Masterd

Quote from: steven80 on January 14, 2012, 09:58:01 AM

Igre takve kvalitete se kupuju.

Cola-Coca

Quote from: Masterd on January 14, 2012, 09:59:44 AM
Quote from: steven80 on January 14, 2012, 09:58:01 AM

Igre takve kvalitete se kupuju.

Nekupujem ja nista. Isto kao da si mi rekao da kupim neki film ako ga zelim pogledat. Ha - Ha ...
Vrijedi li cemu igra ljudi pa da je skinem u full verziji ?
I LOVE SMF

holodoc

Quote from: Present. on January 13, 2012, 10:37:34 PMdao mi kolega licencu za vbulletin i ja instaliram i bakcem se malo...ali sam na kraju shvatio da je smf mama za vbulletin ...po meni...dosta je laksi i jednostavni je, snaci se na njemu :D
Nije SMF baš mama za vBulletin samo si ti navikao da koristiš SMF pa ti sad prelazak na drugačiji sistem deluje malo problematičan. vBulletin ima mnogo više opcija od SMF-a ali je postao malo bloatovan (napunjen nepotrebnim stvarima) u verziji 4 a i administrativni deo je i dalje ostao neizmenjen i pomalo nezgrapan za održavanje.

Quote from: Present. on January 13, 2012, 10:37:34 PMae neko ko zna odakle mogu da skinem ip board nulled nek mi pusti link na PM ...zelim da vidim kakav je
Zašto moraš da skineš pirata kad IPB dozvoljava free demo u trajanju od 5 dana? Odeš lepo na http://www.invisionpower.com/suite/demo.php i zatražiš demo. U roku od maksimalno sat vremena dobićeš svoju kopiju foruma instaliranu na njihovim serverima i možeš da isprobaš bez ikakvih muka kakav je IPB.

Moji lični favoriti kada su u pitanju komercijalna forumska rešenja su IPB (http://www.invisionpower.com/) i XenForo (http://xenforo.com/). Oba imaju neuporedivo veći broj funkcionalnosti od SMF-a (posebno IPB) a XenForo ubedljivo prednjači kad je responsive design (sposobnost korisničkog interfejsa da se prilagođava korisniku) u pitanju. Inače XenForo je znatno jeftiniji od ostalih rešenja a njegovi tvorci su nekadašnji programeri vBulletina tako da ko poznaje vBulletin u XenForo-u će se snaći samo tako. Za XenForo takođe postoji demo u trajanju od tri dana - http://xenforo.com/demo/

Quote from: Masterd on January 14, 2012, 05:25:59 AMMajko moja mila! :o Mislim da ćeš ove godine morati zanemariti sve osim gaminga. (Rainvow Six Vegas ti i nije neki ulov, bytheway.)
Rainbow Six Vegas i Rainbow Six Vegas 2 baš dugo čekam da se pojavi na popustu na Steamu tako da kad sam video da od toga nema ništa lepo sam ih pazario na GG-u za $12 ukupno i to je to. Meni se RSV sviđa zbog princpipa kako je realizovan multi - možeš da vežbaš u nekoj verziji skirmisha gde skupljaš poene za multi. A i sama igra je inače i dalje nemilosrdna - nema mesta za zajebanciju :)

Quote from: Masterd on January 14, 2012, 05:25:59 AMJoš imaš probleme na Bojnom Polju?
Jok samo ga ne igram više. Dodgurao sam do čina pukovnika pa mi sve ovo što preostaje deluje kao čisto grindanje. Verovatno ću ga ponovo instalirati nešto kasnije ali sada baš nešto i nemam želje da ga igram (ni vremena kad smo kdo toga).

Quote from: steven80 on January 14, 2012, 10:48:34 AMNekupujem ja nista. Isto kao da si mi rekao da kupim neki film ako ga zelim pogledat. Ha - Ha ...
Vrijedi li cemu igra ljudi pa da je skinem u full verziji ?
Ako voliš Total War serijal onda verovatno vredi. Ako ne onda će ti skidanje tih 21GB sigurno biti čisto gubljenje vremena. Plus učitavanje nivoa traje užasno dugo (od 5 minuta minimum čak i na mojoj mašini i5 750 / 8GB RAM / GTX 570)

batterydoc

Ušao Ciga u osiguravajući zavod.

"Dobar dan, ja bih da osiguram konja."

"Je l' kasko?"

"Nije, samo je malo trčo."

;)

Ko su gosti iznenadjenja na koncertu Jelene Karleuše ?

Publika!!!

;)

Devojko,

je l' imaš ti građevinsku dozvolu za toliko pudera?

;)

Koja je igra sigurno izmišljena na Balkanu? 

Domine jer jedino tu postoji duplo golo!

;)

Šta radi Pančevac  na Zlatiboru?

Čuči iza auspuha da dođe malo sebi!

;)

Ako ne možeš da pomogneš - SMETAJ!

Važno je učestvovati!

;)

Ne radi danas ono

što sutra, možeš da odložiš za prekosutra!

;)

Masterd

Quote from: holodoc on January 14, 2012, 11:06:22 AM
Quote from: Masterd on January 14, 2012, 05:25:59 AMJoš imaš probleme na Bojnom Polju?
Jok samo ga ne igram više. Dodgurao sam do čina pukovnika pa mi sve ovo što preostaje deluje kao čisto grindanje. Verovatno ću ga ponovo instalirati nešto kasnije ali sada baš nešto i nemam želje da ga igram (ni vremena kad smo kdo toga).

Pa još nisi otključao Recon oružja niti obavio assignmente. Baš je zabavno raditi te assignmente.

Quote from: holodoc on January 14, 2012, 11:06:22 AM
Ako voliš Total War serijal onda verovatno vredi. Ako ne onda će ti skidanje tih 21GB sigurno biti čisto gubljenje vremena. Plus učitavanje nivoa traje užasno dugo (od 5 minuta minimum čak i na mojoj mašini i5 750 / 8GB RAM / GTX 570)

Koji disk uopće imaš? Probaj omogućiti Multi Threading u Forceware driverima.

Cvek

Pozdrav ekipo :)
Pre smo komentarisali i pricali o dobrom hostingu za razne vrste foruma.
Sad me interesuje warez hosting koji je dobar. Odlucio sam sa drugom da otvorim jedan forum. Ideja nije warez forum nego cemo imati nekih 50 programa naravno za besplatno skidanje i bice piratski. Zato bih se osigura sa warez hostingom da ne bi bilo problema zbog sadrzaja.
Ako neko zna hostih koji je odlican neka napise moze domaci (ukoliko postoji i da ne hostuju u Srbiji kao ni da podlezu zakonima Srbije ili druge drzave koja to zabranjuje) ili strani. Vazno je da su dobri i da ne prave probleme.

Poznaniku se desilo da su mu preporucili alibabahost ovde na forumu i pokajao se kao niko. Svaki dan mu je forum bio offline non stop neka zakrcenja i po pola sata otvaranje stranice. Stalno me pitao sta da radi. Ne bih da se prevarim kao on. :)

holodoc

Quote from: Masterd on January 15, 2012, 12:17:34 PMPa još nisi otključao Recon oružja niti obavio assignmente. Baš je zabavno raditi te assignmente.
Ne igram recona uopšte pošto mi je to klasična štekarska (čitaj "kamperska") klasa. Ja više volim da sam na terenu u sred akcije nego da se valjam u prašini po okolnim brdašcima ;)

Quote from: Masterd on January 15, 2012, 12:17:34 PMKoji disk uopće imaš? Probaj omogućiti Multi Threading u Forceware driverima.
Nije problem u hardveru. Poznato je da Shogun 2 ima užasno duga vremena učitavanja na visokim grafičkim podešavanjima (kod mene je sve postavljeno na maksimum). Jedini lek je očigledno teranje igre u DX9 modu ali iskreno nemam vremena da se petljam sa igrom sada.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2462203

Skipper.

Quote from: Cvek on January 15, 2012, 12:34:56 PM
Sad me interesuje warez hosting koji je dobar. Odlucio sam sa drugom da otvorim jedan forum. Ideja nije warez forum nego cemo imati nekih 50 programa naravno za besplatno skidanje i bice piratski. Zato bih se osigura sa warez hostingom da ne bi bilo problema zbog sadrzaja.
Ako neko zna hostih koji je odlican neka napise moze domaci (ukoliko postoji i da ne hostuju u Srbiji kao ni da podlezu zakonima Srbije ili druge drzave koja to zabranjuje) ili strani. Vazno je da su dobri i da ne prave probleme.

Poznaniku se desilo da su mu preporucili alibabahost ovde na forumu i pokajao se kao niko. Svaki dan mu je forum bio offline non stop neka zakrcenja i po pola sata otvaranje stranice. Stalno me pitao sta da radi. Ne bih da se prevarim kao on. :)
http://www.altushost.com/
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Cola-Coca

http://openvservers.com/
I LOVE SMF

KaJzEr 283

Cola-Coca

I LOVE SMF

Branko.

Quote from: steven80 on January 16, 2012, 02:52:24 PM

http://openvservers.com/

Prije nego uđeš u dil s navedenim obavezno provjeri jesu li uveli  Stop Online Piracy Act da ne baciš pare.Kako se radi o njemačkom provajderu moguće je da nije stiglo do njih.Ako protest protiv ovog zakona koji se širi internetom, koji za sada važi samo na teritoriji USA, uspije možda i ostane sve kao i do sada.Sve će se svesti na procjenu hoće li biti manje profita ili ne.
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Zuća

vala kako su krenuli sa zakonon o pirateriji ...mislim da ce to jako brzo da se prosiri po celom svetu...i da ce svi pirati jos malo pa imati velikih problema...
google samo udari cenzuru na domene i to je to ,kao da forum ne postoji vise...

Skipper.

Google udari cenzuru i onda se milioni prebace na druge pretraživače. Nije njima to u interesu.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

SimpleGost

Branko.

Quote from: Skipper. on January 17, 2012, 01:35:14 AM
Google udari cenzuru i onda se milioni prebace na druge pretraživače. Nije njima to u interesu.

Nikome nije u interesu da gubi.Moguće da bi to privremeno neutralisalo zavrzlamu oko pretraživača, ako je uopšte bude.Po meni će tu pod udar doći prije sami domeni jer se to lakše kontroliše.Na SMF-u je pokrenuto nekoliko tema o tome, evo jedne Boycott GoDaddy. Čitao sam to nedavno, GoDaddy će zbog toga ugasiti oko milion domena ali se tu niko nije "počešao po uvetu"
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

KaJzEr 283

Quote from: steven80 on January 16, 2012, 05:12:24 PM
Quote from: KaJzEr  283 on January 16, 2012, 03:29:45 PM
Pozz svima sta se radi??

Uploaduje i zaradjiva novac ;)
Blago tebi P.S. Svidja mi se onaj tvoj crowarez bas je dobar forum...

Zuća

ja nzm sta svi kupuju kod tih godaddy ...od kad znam za godaddy...uvek bezim od njih
oni sami naglasavaju da ce brisati domene koje se bave krsenjem autorskih prava i slicno...a znam minumum 3 warez foruma koji su reg domen kod njih...

Advertisement: