News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Branko.

Može li neko da provjeri radi li mu RIPE Database Web Services za region Evropa, Bliski istok itd.
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

mladja037

Pozdrav svima,

Pre nekoliko dana došao sam na ideju da oformim ekipu ljudi koji se profesionalno bave dizajnom I to na jednom mestu. Ideja podrazumeva osnivanje sajta na kome ce biti ponudjene odredjene usluge:
-   Izrada web sajtova
-   Izrada logotipa, kartica...
-   Priprema za štampu
-   Prodaja hosting paketa i domena
-   I sve ostale stvari vezane za dizajn

Sajt će sadržati dva dela, deo predviđen za sve korisnike i deo za dogovor i realizaciju projekata.

Nakon formiranja ekipe, dogovorom ćemo formirati fiksni cenovnik za sve usluge (cenovnik će se nalaziti na sajtu).
Nakon što korisnik zatraži određenu uslugu, ta usluga će biti ojavljena u delu za dogovor i realizaciju. Developer koji preuzme projekat nakon odradjenog projekta dobija 90% fiksne cene, dok ostalih 10% ostaje u zajedničkoj kasi (zajednička kasa će se deliti na sve developere na svakih 6 meseci).

Svi zainteresovani dizajneri, programeri, developeri mogu se javiti na e-mail adresu: [email protected] i uključiti se u ovaj projekat.
Potrebno je da pošaljete sledeće podatke:
-   Ime
-   Mesto odakle dolazite
-   Obrazovanje
-   Radno iskustvo
-   Kontakt telefon
-   Vaše mišljenje o projektu

Niko od nas neće imati fiksnu zaradu, već isključivo u zavisnosti od aktivnosti i kvaliteta rada.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete ih poslati na gore navedeni e-mail.

Pozdrav.

Venera

Nismo se odavno nasmejali na ovoj temi.  :D

Dzonny

[yub] Lazo

Quote from: Venera on August 01, 2013, 09:55:35 AM

Nismo se odavno nasmejali na ovoj temi.  :D

A da je vruće, vruće je.  ;D

Dynamic forum signatures v1.2

.NoName.

da li može neko da mi pomogne oko keširanja sajta?
gledao sam neki tut, al ne pomaže...

Jednostavno, zanima me kako da stavim npr da mi .js, .png, .jpg... kešira na jedno 10 dana...

Branko.

Stari Arapin živi već više od 40 godina u Čikagu. Rado bih zasadio krompir u svom vrtu, no već je star i nema više snage za takav posao.
Ima sina koji studira u Parizu tako da mu je poslao e-mail:
"Dragi Ahmede, jako sam žalostan što ne mogu zasaditi krompir u mom vrtu. Siguran sam, da si ovdje, da bi mi pomogao. Puno te voli tvoj tata"
Ubrzo je starac dobio e-mail slijedećeg sadržaja:
"Dragi tata, ni u kom slučaju ne kopaj po vrtu. Tamo sam sakrio "ono". Puno te voli, tvoj Ahmed"
Nije prošo niti 10 minuta, stigla je američka vojska, marinci, FBI,CIA i DEA u kuću starog Arapina. Prekopali su svaki milimetar vrta,  no nisu ništa našli.
Istog dana dobije starac još jedan mail od sina:
"Dragi tata, sigurno je tvoj vrt već temeljito prekopan tako da sada možes zasaditi krompir. Nažalost više od toga nisam odavde mogao učiniti. Voli te tvoj Ahmed."
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Venera

Quote from: Branko. on August 04, 2013, 03:39:57 PM
Stari Arapin živi već više od 40 godina u Čikagu. Rado bih zasadio krompir u svom vrtu, no već je star i nema više snage za takav posao.
"Dragi Ahmede, jako sam žalostan što ne mogu zasaditi krompir u mom vrtu. Siguran sam, da si ovdje, da bi mi pomogao. Puno te voli tvoj tata"
"Dragi tata, ni u kom slučaju ne kopaj po vrtu. Tamo sam sakrio "ono". Puno te voli, tvoj Ahmed"
Nije prošo niti 10 minuta, stigla je američka vojska, marinci, FBI,CIA i DEA u kuću starog Arapina. Prekopali su svaki milimetar vrta,  no nisu ništa našli.
"Dragi tata, sigurno je tvoj vrt već temeljito prekopan tako da sada možes zasaditi krompir. Nažalost više od toga nisam odavde mogao učiniti. Voli te tvoj Ahmed."

Fantastično!  ;) :)

[yub] Lazo

Quote from: Branko. on August 04, 2013, 03:39:57 PM

Kako genijalno. :O

Telefon

Dosao sam na jednu ideju, bio sam zapustio forum jedno mjesec/dva i odjednom preko 2000 clanova, sve spameri...e sad.. na neke sajtove sam vidio kada ti kliknes negdje odvori se novi prozor (afiliate link) i uvjek kada neko klikne negdje da se to otvori.. a spameri mnogo klikcu... i to bi bilo mnogo zarade za mene ( ne pricam o zaradi adf i ta sranja, nego o jednoj drugoj gdje je to bitno (kladionicarskoj))... e sad da li je to moguce?

Sremke

ne verujem da je moguće verovatno su mislili i na to....

savicmi

To su uglavnom automatske registracije, i retko ti spameri klikću kao što klikću obični posetioci, tako da od toga nema zarade, samo može da bude štete. Do zarade se ne dolazi sa zapuštenim forumom punim spamera.

Telefon

da automatske registracije ali kada neko udje na forum ovo se automatski otvori.. sad me samo zanima kako da stavim kad neko klikne na nesto da mu se otvori novi prozor?

.NoName.

Quote from: Telefon on August 13, 2013, 03:34:14 AM
da automatske registracije ali kada neko udje na forum ovo se automatski otvori.. sad me samo zanima kako da stavim kad neko klikne na nesto da mu se otvori novi prozor?

Gooty jesi to ti? :D Te malverzacije jedino na tebe liče :D

holodoc

[yub] Lazo

Quote from: holodoc on August 15, 2013, 12:08:35 PM
Brdo legalnih igara za $1.

https://www.humblebundle.com/

Jako interesantan sajt. Btw, genijalan potpis imaš.  :)

Skipper.

Imaš li neki sajt za preporuku a da ne deru sa cenama? Ja koristim Gamers Gate ali mi treba još neki :)
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Cola-Coca

Kupila žena ormar i dođe majstor da ga sklopi. Pošto je završio sklapanje, naiđe tramvaj pored zgrade i ormar se rasturi na dijelove. Šta će majstor, sklopi ga ponovo. Opet naiđe tramvaj, opet ista stvar. Poslije nekoliko pokušaja, kaže on gazdarici:
"Ja ću sad ući u ovaj ormar i sačekati da naiđe tramvaj pa da vidim zašto se to dešava."

Tako i uradi.

Nakon nekog vremena ulazi u sobu gazdaričin muž, vidi novi ormar i otvori ga.
Spazi čovjeka u njemu i zaprepašteno reče:

"Šta ti, čovječe, radiš tu?"

Majstor iz ormara odgovara:

"Znaš kaj, udari me odmah, jer ako ti kažem da čekam tramvaj, sigurno mi nebuš veroval...."
I LOVE SMF

holodoc

Quote from: Skipper. on August 16, 2013, 01:11:35 PM

Imaš li neki sajt za preporuku a da ne deru sa cenama? Ja koristim Gamers Gate ali mi treba još neki :)

http://www.greenmangaming.com
- skoro redovno imaju vaučer za 20% popusta na odabrane naslove koji radi čak i za naslove sa postojećim popustom
- jedan od retkih načina da se nabave Steam kodovi za igre koje kod nas recimo nisu dostupne (regionalne restrikcije itd.)
- obračunavanje u dolarima

http://www.gog.com/
- pravo mesto ako hoćeš legalno da nabaviš stare naslove koji su doterani da rade na novijim Windoznama
- relativno jeftini naslovi ali...
- ...još uvek preskupi za igre koje su toliko matore
- uvek nude TONU dodatnog materijala koji pakuju uz igre (wallapperi, soundtrackovi, uputstva i šta sve ne)

http://www.cdkeysdiscount.com/
- drži neki naš čovek koliko sam skapirao
- relativno jeftine igre zahvaljujući ćinjenici da tipovi prodaju retail kodove (kupe igru u Ameriku, skeniraju kod i pošalju ti)
- može da se uplaćuje i dinarima na tekući račun vlasnika

http://www.amazon.com/
- jako često ima povoljnih ponuda za digitalni download
- igre (uglavnom) nisu regionalno ograničene (veliki plus zbog digitalnog downloada)

Advertisement: