Advertisement:

Author Topic: si mund tve ne catbox ne forum  (Read 23298 times)

Offline naste2

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
si mund tve ne catbox ne forum
« on: November 30, 2009, 01:16:18 PM »
 me ngimoni  ju lutem

Offline embleme20

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: si mund tve ne catbox ne forum
« Reply #1 on: November 13, 2010, 07:37:28 AM »
pershendetje
nuk e koptova saktesisht pyetjen tuaj
por po jap dy mundesi nese jam i qarte
nese behet per te vendosur nje ShoutBox(chat i shpejte) duhet te kesh te instaluar ndonje portal dhe te ndryshosh mundesite tek ai(blocks)
nese deshiron chat ne forumin tend pa portal te sygjeroj te kerkosh tek modulet per ndonje chat qe eshte i integruar dhe mbeshtet versionin tend te forumit

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;basic_search=chat