News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

1.1.13 sürüm için teşekür butonu arıyorum

Started by aksamcinet, May 10, 2011, 09:00:57 AM

Previous topic - Next topic

aksamcinet

1.1.13 sürüm için teşekür butonu arıyorum

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=257

bu adresten indirip kurdum ama olmadı sürüm sanırım farklı olduğu için olabilir 1.1.13 için uygun teşekür eklentisi varmı teşekürler :)

2. sorum: yöneticilere özel katagoriye bir bölüm açtım bildirimler isimli bu bölüme moderatöre bildire tıklayanların gönderdikleri şikayetleri hataları falan aktarmasını istiyorum bunun için bir eklenti varmı
moderatör bildire tıkladıkları zaman bana email geliyor bildirimleri bu bana email olarak gelmek yerine o bölüme konu açılarak gelsin

Yağız...

Thank You Mod: konuya teşekkür ekler
Thank-O-Matic: iletilere teşekkür ekler

Diğeri için: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=392
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2985

İlki biraz daha kapsamlıdır ama sanırım Türkçe çevirisi yok.

aksamcinet

iletilere istiyorum sanırım 1.1.11 e kadarlar 1.1.13 bulamamıstım bide bunu deneyeyim teşekürler :)

aksamcinet

???
olmadı

Kurulum Eylemleri
Yapılacak yükleme işlemleri - "Thank-O-Matic":
Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!

Yağız...

ThankOMatic125_v2.zip isimli paketi indirin, paketi Winrar tarzı bir program ile açın, package-info.xml dosyasını açın ve bulun:
for="1.1.5,1.1.6,1.1.7,1.1.8,1.1.9,1.1.10,1.1.11"
Değiştirin:
for="1.1.5,1.1.6,1.1.7,1.1.8,1.1.9,1.1.10,1.1.11,1.1.12,1.1.13"
İki kere bulacaksınız, ikisinide değiştirin, kaydedin ve tekrar yükleyin.

aksamcinet

XML sayfası görüntülenemiyor
XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

--------------------------------------------------------------------------------

Gereken boş alan eksik. 'http://www.simplemachines.org/xml/package-info'; kaynağı işlenirken hata oluştu.

Yağız...

aksamcinet

aksamcinet

Tür   Eylem   Açıklama
1.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/images/buttons/thank_you_b.gif   
2.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/images/english/thank_you.gif   
3.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/images/english/thank_you_delete.gif   
4.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/images/english/thank_you_lock1.gif   
5.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/images/english/thank_you_lock2.gif   
6.   Çıkartılacak Dosya   ./Sources/ThankYouPost.php   
7.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/ThankYouPost.template.php   
8.   Çıkartılacak Dosya   ./Themes/default/languages/ThankYouPost.english.php   
9.   Kod Uygulanacak   install_1.x.x.php   
10.   Değişiklik Yapılacak   ./index.php   Test Başarılı
11.   Değişiklik Yapılacak   ./SSI.php   Test Başarılı
12.   Değişiklik Yapılacak   ./ssi_examples.php   Test Başarılı
13.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/Display.php   Test Başarılı
14.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/Load.php   Test Başarılı
15.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/ManageBoards.php   Test Başarılı
16.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/ManagePermissions.php   Test Başarılı
17.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/ModSettings.php   Test Başarılı
18.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/MoveTopic.php   Test Başarılı
19.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/Profile.php   Test Başarılı
20.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/RemoveTopic.php   Test Başarılı
21.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/Security.php   Test Başarılı
22.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/SplitTopics.php   Test Başarılı
23.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/Subs-Boards.php   Test Başarılı
24.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/Admin.template.php   Test Başarılı
25.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/Display.template.php   Test Başarılı
26.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/ManageBoards.template.php   Test Başarılı
27.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/Profile.template.php   Test Başarılı
28.   Değişiklik Yapılacak   ./Sources/Subs.php   Test Başarılı
29.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/Admin.english.php   Test Başarılı
30.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/index.english.php   Test Başarılı
31.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/ManageBoards.english.php   Test Başarılı
32.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/ManagePermissions.english.php   Test Başarılı
33.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/Errors.english.php   Test Başarılı
34.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/ModSettings.english.php   Test Başarılı
35.   Değişiklik Yapılacak   ./Themes/default/languages/Profile.english.php   Test Başarılı

ardından yükle diyorum

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 14
Dosya: D:\wamp\www\Packages\temp\install_1.x.x.php
Satır: 51

diyor

Advertisement: