Tower add se preklapa umjesto da se uklopi u forum (samo u IE)

Started by user999, August 12, 2011, 07:58:29 PM

Previous topic - Next topic

user999

Pozdravčić,

Kao što naslov slikovito kaže, Tower add se preklapa umjesto da se uklopi u forum.

U svim preglednicima izgleda sjajno i bajno ...                                                      ... ali IE me ubija u pojam:

Ima li tko ideju kako da to popravim?

Koristim SMF 1.1.10 kojega ne updejtujem jer mi javlja greške (trebao bih skinuti sve modove da bih ga možda mogao updejtati na noviju verziju, to je zadnje rješenje)
Add Management mode mi radi inače sjajno, verzija smfads v2.3 � jerm, i problem sa towerom u IE je jedini izuzetak, u drugim preglednicima radi.

Help  :-[

UPDATE:
Problem riješen. Bespotrebno sam koristio tablice da smjestim adds u njih

user999

Quote from: user999 on August 12, 2011, 07:58:29 PMPozdravčić,

Kao što naslov slikovito kaže, Tower add se preklapa umjesto da se uklopi u forum.

U svim preglednicima izgleda sjajno i bajno ...  ali ne i u IE                                                   ...

Ima li tko ideju kako da to popravim?

Koristim SMF 1.1.10 kojega ne updejtujem jer mi javlja greške (trebao bih skinuti sve modove da bih ga možda mogao updejtati na noviju verziju, to je zadnje rješenje)
Add Management mode mi radi inače sjajno, verzija smfads v2.3 � jerm, i problem sa towerom u IE je jedini izuzetak, u drugim preglednicima radi.

Help  :-[

UPDATE:
Problem riješen. Bespotrebno sam koristio tablice da smjestim adds u njih

Advertisement: