News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Ndihem rreth instalimit te mod

Started by Poshnjari, March 08, 2012, 03:16:24 PM

Previous topic - Next topic

Poshnjari

Nderrova hosting dhe tani kam nje problem me instalimin e paketave.
E instaloj nga fillimi forum dhe gjithcka vete ne rregull, instaloj dhe mod perseri ne rregull, por kur ngarkoj database atehere kur dua te instaloj mod si Portalin dhe shume mod te tjere me tregon si ne foton e meposhtme, dhe pasi vendose te dhenat e ftp nuk behet lidhja, ku mund te qendroje problemi se po ben dite qe nuk po rregulloje dote.
Nje ndihem ju lutem! :'(

Advertisement: