• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 20, 2021, 09:54:52 AM

News:

Follow SMF on Twitter.


8: Undefined index: icon

Started by minos, December 10, 2013, 06:21:02 AM

Previous topic - Next topic

minos


Apply Filter: Only show the error messages of this URL
http:/******/forum/index.php?action=post2;start=0;board=4
Apply Filter: Only show the errors with the same message
8: Undefined index: icon
Apply Filter: Only show the errors from this file
File: /var/www/*****/forum/Sources/Post.php
Line: 1870

this is the line

$_POST['icon'] = !empty($attachIDs) && $_POST['icon'] == 'xx' ? 'clip' : $_POST['icon'];

i have not custom icons  can you help me?

margarett

That is odd.
Can you choose a message icon when posting a message?
Se forem conduzir, não bebam. Se forem beber... CHAMEM-ME!!!! :D

QuoteOver 90% of all computer problems can be traced back to the interface between the keyboard and the chair

minos


margarett

I know that :P
I was trying to understand if there is something wrong with your "icon selector" because it should always be defined...
That error means that no icon was passed from Post, which should always happen...

I've found 2 topics about that:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=476612.0
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=378445.0
None of them is very clear about the cause of the problem...

What MODs do you have installed?
Did you try with default theme?
Se forem conduzir, não bebam. Se forem beber... CHAMEM-ME!!!! :D

QuoteOver 90% of all computer problems can be traced back to the interface between the keyboard and the chair

minos

Hi, the first link works for now

seems the error its autoposters fault, but i allow them so it better to use firs link you gave me :) .. http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=452781.0

thanks alot  ;D

Advertisement: