Posljedni posjetioci na profilu

Started by valter071, November 08, 2014, 05:12:41 AM

Previous topic - Next topic

valter071

Trazio al' bezuspjesno.Ako ko zna za ovaj mod bio bi zahvalan :)


Branko.

Zanimljivo je što ti misliš da se samo sa slikom može sve protumačiti? Zar nisi mogao staviti link do stranice na kojoj se to nalazi?
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

valter071

Znaci da su me slagali da slika govori hiljadu rijeci!? Mislim da nisam bio dvosmislen al' hajde, da pokusam ponovo...Naslov teme glasi "Posljedni posjetioci na profilu" tj. kad ja, @Venera, @Dzonny (nadam se da se ne ljutite sto sam Vas uzeo za primjer) ili bilo koji drugi clan odemo da gledamo @Branko tvoj profil fino vidis kad se ulogujes da smo nas troje ili neki xy clan gledali profil (ostaje zapis kao na slici).Znaci ne ko trenutno gleda nego ko su npr zadnjih 5 clanova koji su pregledavali profil. Apsolutno mi je nebitno hoce li se ispisivati samo nick ili ce biti kao na slici bitno je da se vidi ko je pregledavao profil.

pod Recent Visitors
http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/member.php?u=14698

Nadam se da je sad jasnije  :)

Venera

#3
Jedini mod koji pokazuje (i) poslednje  posetioce profila je mod Breeze http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3839 Verujem da će ti odgovarati. On je pandan Ultimate profilu, samo što eto ima i ovu opciju.  ;)

Postojao je mod "Profile visitors" za verziju 1.x, ali ne samo da nije urađen za 2.0.x nego je poodavno skinut iz sekcije za modove, a mogao je raditi i uz Ultimate profil.  Imala sam ga. :)


valter071


Advertisement: