News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Modyfikacja edycja postu

Started by crvteampl, December 17, 2014, 08:15:15 AM

Previous topic - Next topic

crvteampl

Witam
Nie wiem czy istnieje taka modyfikacja która ma spełniać taką rolę jak poniżej.

User X zakłada temat np. Jak rozebrać słoik
coś tam sobie pisze w swoim poście i idzie rozbierac ten słoik jednak po jakimś czasie wpada mu do głowy żeby coś jeszcze dopisać i wraca na forum .

Oczywiście do jego tematu nikt jeszcze nic nie odpisał , on nie wie o możliwości edycji postu a w sumie ma tych powrotów kilka i tworzy post za postem - czyli prowadzi monolog.

Gdyby w modzie można było ustawić że np jeżeli nikt nie odpisze w poście w czasie 24 h , to ten użytkownik jeżeli będzie coś dopisywał to mod automatycznie edytuje ten jego pierwszy macierzysty post i w nim to dopisze.

No i właśnie czy istnieje taka modyfikacja dla smf , bo szczerze mówiąc kiedyś się spotkałem z czymś podobnym ale nie jestem pewien czy to było pod smf.

pzdr
crv-team

Nolt

Był taki mod ale jest nieaktualny > http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1523
Jednakże możesz spróbować z zainstalować mod z opcją emulacji.

impreza

Ja myślę że te modyfikacje nie są tak istotne. Mody co prawda zrobią odstęp i dostawią wpis tego samego autora pod spodem w jednym poście ale po co to.
Portal ToTemat.pl - Filmy i Artykuły

pretor

Quote from: impreza on March 05, 2015, 03:25:35 PM
Ja myślę że te modyfikacje nie są tak istotne. Mody co prawda zrobią odstęp i dostawią wpis tego samego autora pod spodem w jednym poście ale po co to.

U mnie na forum jest bardzo istotne, bo ludzie podtrawią gadać w wątkach sami ze sobą. Mam tego moda zainstalowanego u siebie i odkąd go mam to jest święty spokój z podwójnymi czy potrójnymi postami jednej osoby. Dla wszystkich zwykłych użytkowników ustawiane jest automatyczne łączenie postów, chyba że zwykły USER dopisuje pod swoim postem, post po 1 miesiącu. Wtedy posty nie są łączne z automatu. Admin i Mod-team mają ręczną możliwość łączenia postów.

Ten mod to rewelacja i taka funkcjonalność powinna znaleźć się obowiązkowo w nowej wersji 2.1 skryptu SMF, jako stała funkcja.
SMF.pl [nofollow]
VW-ClubPolska.pl [nofollow]

rafalkaminski

Ale funkcja do włączenia w desce rozdzielczej bez domyślnej aktywacji.

crvteampl

Dawno tutaj nie zaglądałem, nie było potrzeby.
Ale mod został zainstalowany double post i działa poprawnie.
8)

impreza

Ale lepiej aby była to nowa wiadomość moim zdaniem niż dodawana chyba że odnawia temat a nie pozostaje on stary mimo dodanej odpowiedzi.
Portal ToTemat.pl - Filmy i Artykuły

Advertisement: