با عرض سلام و تبریک سال نو به تمامی دوستان فارسی زبان.
----------------------------------------------
من از شما درخواست کمک در مورد نحوه استفاده آجاکس در اس ام اف می خواهم زیرا برای انجمنم در حال حاضر دو چیز را لازم دارم.
1- برای ایجاد Go To Top که زمانی که در انتها صفحه هستم بر روی آن کلیک کنم و به ابتدای صفحه بروم.که اکثر سایت ها این قابلیت را دارند. (البته فکر کنم jQuery هم این عمل را انجام بده)
2- برای استفاده در دکمه ی پیش نمایش زمانی که روی متنی را تایپ نموده ام و می خواهم پیش نمایش را بدون بارگذاری مجدد صفحه مشاهده کنم. (دقیفا مثل همین سایت SMF - شما یک متن رو تایپ نمایید و بعد روی پیش نمایش کلیک کنید و ببینید که بدون بار گذاری صفحه پیش نمایش ظاهر می شود)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
من به سایت های زیادی از جمله سایت های معتبر سر زده ام اما در مطالب نوشته شده می گویند که در بین تگ های<head></head> یا <Body> قرار دهید و من هم نمی دانم که این عنصر ها در کدام فایل بایذ قرار دهم من روی index.template.php امتحان کردم اما نشد که نشد اصلا گاهی اوقات خطا پیش می آید. (حدود 2 هفته است که روی این درخواستم کار می کنم اما موفق نشده ام.)
اگر کسی می داند ممنون می شم به من توضیح دهد یا اگر نه سایتی رو به من معرفی کنید تا خودم جویا شوم.
بـــا تـــشـــکــر.