Advertisement:

Author Topic: RC1 error log  (Read 930 times)

Offline xtian

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 20
RC1 error log
« on: March 18, 2019, 09:30:00 PM »
Not sure if this is a bug?
I've done a clean install of RC1 with Tiny Portal and Audio/Video embedder
The admin error log keeps coming up with this error at line 2010


==>2010:
   $xml = simplexml_load_file($backend);
2011:
   if($xml !== false) {
2012:
      

Offline vbgamer45

  • Customizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 21,505
    • smfhacks on Facebook
    • VBGAMER45 on GitHub
    • @createaforum on Twitter
    • SMF For Free
Re: RC1 error log
« Reply #1 on: March 18, 2019, 10:33:13 PM »
Looks like part of tinyportal I don't see that line in normal RC1
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

Online @rjen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 491
  • Gender: Male
Re: RC1 error log
« Reply #2 on: March 19, 2019, 01:59:10 AM »
That line is from TPsubs.php in TinyPortal.

Without a bit more details it is very hard to say what's wrong though.
We have  productive sites running TP on RC1 and they are not reporting this issue...

Need to know:
1. What version of RC1 are you using: the published one? Or a nightly build? If nightly, when did you download it?
2. What TP version are you using?
3. What is the complete error ? pls include message, source, file, everything in the log
4. PHP version?
6. Any indication what user action triggers it?
Running SMF 2.0 with Tinyportal 1.6.4 at www.fjr-club.nl
Testing SMF 2.1 RC2 with Tinyportal at http://test2.fjr-club.nl/