Advertisement:

Author Topic: How To Use A Localized Image Folder  (Read 3472 times)

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 60,210
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #20 on: June 24, 2020, 04:26:14 PM »
just as a pedantic note...   what you actually meant was "how do I set a centralized image folder" -- because "localized" would mean (in web terms) a separate image folder for each language :D
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Offline Deaks

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 22,544
  • Gender: Male
    • trekkiesforyes on Facebook
    • pouvik on GitHub
    • @trekkies4yes on Twitter
    • YES
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #21 on: June 24, 2020, 04:28:06 PM »
for you maybe for me I thought they wanted it hosted on their computer till i read the post

Offline shadav

  • Support Specialist
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,278
  • Gender: Female
    • shadav on Facebook
    • leashadav on GitHub
    • Ask The Muslims: A Place To Ask Honest Questions and Receive Respectful Answers
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #22 on: June 24, 2020, 04:31:39 PM »
 :laugh: thanks, yeah I wasn't sure how to word that....

ran into another snag, but that's that theme....can't figure out where the menu file is at
the main menu icons are showing but the sub menus aren't and I'm not sure why, it keeps trying to pull the image from the theme folder instead of the default theme folder....fairly sure i've changed everything over....

it's a recolor of the nightbreeze theme, gonna go ask in their support, maybe they can help....

Offline Deaks

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 22,544
  • Gender: Male
    • trekkiesforyes on Facebook
    • pouvik on GitHub
    • @trekkies4yes on Twitter
    • YES
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #23 on: June 24, 2020, 04:36:48 PM »
if its default menu it be subs.php but without looking at theme check very bottom of the index.template.php

Offline SychO

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,992
  • Gender: Male
    • SychO9 on GitHub
    • SychO
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #24 on: June 24, 2020, 04:39:29 PM »
NightBreeze does not use image icons for the menu, it uses FontAweome icons which are not images. So I do not know what you mean by menu file.
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze


Offline shadav

  • Support Specialist
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,278
  • Gender: Female
    • shadav on Facebook
    • leashadav on GitHub
    • Ask The Muslims: A Place To Ask Honest Questions and Receive Respectful Answers
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #25 on: June 24, 2020, 04:59:03 PM »
hm, ok :) well then that at least points me into the right direction to work on that :)


also found a few others needed changing

Code: [Select]
$settings['theme_url'], '/images/to
Code: [Select]
$settings['default_images_url'].'/

Offline Antechinus

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 25,655
  • Master of BBC Abuse
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #26 on: June 24, 2020, 05:21:47 PM »
This will keep you amused for weeks. :D

Offline Deaks

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 22,544
  • Gender: Male
    • trekkiesforyes on Facebook
    • pouvik on GitHub
    • @trekkies4yes on Twitter
    • YES
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #27 on: June 24, 2020, 05:23:46 PM »
shadav I found aboout 470 images_url when I searched the other day :D

Offline shadav

  • Support Specialist
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,278
  • Gender: Female
    • shadav on Facebook
    • leashadav on GitHub
    • Ask The Muslims: A Place To Ask Honest Questions and Receive Respectful Answers
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #28 on: June 24, 2020, 05:26:56 PM »
if its default menu it be subs.php but without looking at theme check very bottom of the index.template.php

NightBreeze does not use image icons for the menu, it uses FontAweome icons which are not images. So I do not know what you mean by menu file.

ok got it...it was a mod that I had installed that added icons to the menu and it was the subs.php


thank you again to all of you for your help :)
really I think this time it's all working (I need to stop jinxing myself)

This will keep you amused for weeks. :D

 :laugh: :laugh: :laugh:
eh but it's worth it
well until I try to upgrade or update your theme..... lmfao *throws my hands in the air* I QUIT  :laugh: :laugh: :laugh:

shadav I found aboout 470 images_url when I searched the other day :D

bwahahahahahaha I believe that too.... I've not been keeping track but yeah there's a lot (multiplied by however many themes one uses)

Offline Antechinus

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 25,655
  • Master of BBC Abuse
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #29 on: June 24, 2020, 05:46:52 PM »
I suppose I could update my old Curve variants with basic responsive behaviour, similar to how I did the dark theme for this site. Wouldn't be as flash as the Mutant, but would be more mod-friendly (as long as said mods weren't trying to search for bits of default CSS, because that would really screw them up :) ).


Offline Antechinus

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 25,655
  • Master of BBC Abuse
Re: How To Use A Localized Image Folder
« Reply #31 on: June 24, 2020, 07:45:59 PM »
Oh yeah. Those things haven't been required for years, but I left them in as blank files just in case Sources wanted to throw a tanty if it missed one of them. Beats chasing down weird bugz.