News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Problem with users only able to post a partial post

Started by KarenWhooley, June 11, 2020, 10:04:08 AM

Previous topic - Next topic

KarenWhooley

I have two users that are having issues posting to the forum using a smartphone or  Mac. I am attaching screenshots of their posts that are cutting off.

Any idea why this is happening? I am on BlueHost hosting

karen

Deaks

so are their any errors in your smf log? on server log?  what mods are you using? what browsers are they using on the mac and phones?
~~~~
Former SMF Project Manager
Former SMF Customizer

"For as lang as hunner o us is in life, in nae wey
will we thole the Soothron tae owergang us. In truth it isna for glory, or wealth, or
honours that we fecht, but for freedom alane, that nae honest cheil gies up but wi life
itsel."

Arantor

What version of SMF are you on and have you converted to UTF-8?

KarenWhooley

i am using 2.0.17 and I am not sure what you mean bu converting to UTF-8?

Deaks

sorry for delay karen if you go to Admin - Routine Maintennce - Databvase you will see the convert to utf-8 (path may be incorrect but its that area :) )
~~~~
Former SMF Project Manager
Former SMF Customizer

"For as lang as hunner o us is in life, in nae wey
will we thole the Soothron tae owergang us. In truth it isna for glory, or wealth, or
honours that we fecht, but for freedom alane, that nae honest cheil gies up but wi life
itsel."

Advertisement: