• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

session problem in "maintenance" mode

Started by grandseb59, June 09, 2020, 06:45:59 PM

Previous topic - Next topic

grandseb59

Good evening,
I have a session problem in "maintenance" mode ... I explain ... when I log out, I stay on my home page instead of going to the "login" page.
If I click anywhere, I come back to my login page.
But if, from my login page, I click on home or on my banner, I come back to my home page.
Does anyone have a solution to fix this bug?
Thanks in advance

grandseb59


Arantor

No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented


Arantor

It got sent? I thought I disabled all PMs :/ I really don't like things by PM, since it means that no-one else can learn from whatever it is.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

grandseb59

just the link after we can to talk here

Arantor

When you log in, do you tick the 'always stay logged in' option? Otherwise you'll get logged out after a period of time, you have it defaulting to 30 minutes.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

grandseb59

yes i tick the 'always stay logged in'

Deaks

grandseb59 im going through open topics, did you get this sorted, is it just yourself that has this or are other admins experiencing it as well?

grandseb59

thanks for dropping by on my topic, deaks.
my problem is solved... yes and no.
let's say after a while I got tired of it, I deleted everything and started over. I put the same mods, make the same modifications, and it works again.
But I never figured out what happened.
Now it's the additional groups that don't work... why???? while I didn't change anything about it... only weird things happening... I'll think in a moment that my forum is haunted...  ;D

Deaks

its def gremlins least you got the important person sorted ;)

if upi feel its solved please mark it as such (going to be honest iver never seen this issue)

Advertisement: