Türkçe mod ve araçlar - 29 Temmuz 2006

Started by Elmacik, November 23, 2005, 05:58:59 AM

Previous topic - Next topic

Elmacik

Post.template'den bunu kaldırabilirsin:
'flash' => array('code' => 'flash', 'before' => '[flash=200,200]', 'after' => '[/flash]', 'description' => $txt[433]),

Diğerleri de yanında. Bunu kaldırırsan buton kalkar. Ama çalışmaya devam eder.
Home of Elmacik

T@LH@

özgür şahin

QuoteDuplicate column name 'thank_you'
Dosya: /home/httpd/vhosts/.../httpdocs/forum/Packages/temp/install_1.x.x.php
Satır: 39

Her teste "başarılı" demesine rağmen bu hatayı verdi? Nedeni, ne olabilir?

sertan

aynı hatayı bendede veriyor sorun ne acaba bence o 1.x.x.php bunda
www.benimteknolojim.com/forum

Yardımcı olmak, güzel şeyler yapmak hoş ;)

Elmacik

Modun yine de çalışması lazım o hatayı verse de.
Çalışmıyorsa veritabanından thank you ile ilgili tüm kayıtarı silin.
(Tabloları sütunları vs...)
Home of Elmacik

özgür şahin

Sonuç olarak çalıştıramayacak mıyız modu?

aleix

Quote from: DeFKNoT on February 12, 2006, 05:23:15 PM
CAPTCHA   0.1  bu modu kurmaya gerek var mı güvenlik açısından.. smf nin kendi koruması var sanırım.. bu çok gerekli mi kurulmalı mı sizce
ben kurdum süper bişi tavsiye ederim

aleix

Quote from: atak on March 11, 2006, 04:48:50 PM
CAPTCHA   0.1 ben bu modu kurdum fakat ayar sayfasını bir türlü bulamadım?yani yeni kayıtta resimler çıkmıyor bunu nasıl sağlarım
onun bildiğim kadarıyla bi ayar sayfası yok zaten otomatik biri uye olurken kendisi kod cıkarıyor flood i.çin özür yardımetmek içi yaptım

yeg

slm ben ad managet in 2,0 tr indirdim..ama sol tarafta sitemin adresi yazıyor ben onun yerine Sponsor reklamlar yazmak istiyorum ne yapmalıyım_?

karacennet

Mod:    Hide Tag Special  1.18
Çeviren:   Elmacik
Açıklama:   Bir mesaja gizli bilgi konulmasını ve üyelerin o mesaja cevap yazmadıkça bu gizli bilgiyi görememesini sağlar.
URL:   http://mods.simplemachines.org/index.php?mod=118
Uyumluluk:   1.0.2, 1.0.3, 1.0.4, 1.0.5, 1.1 RC1, 1.1 RC2
Türkçesi:   Bu mesajdaki HideTagSpecial1.18_TR.zip isimli dosya. Açıklamayı okuyun.
Kullanım:   Modun orijinalini değil burada verilen dosyayı kurun.
   Önemli not: SMF versiyonu 1.0.x olanlar, HideTagMod112a_turkish.tar.gz isimli dosyayı, ve SMF versiyonu 1.1 türevi olanlar, HideTagMod115_turkish.tar.gz isimli dosyayı indirip kuracaklar. Kullanmak için, mesajınızda gizlemek istediğiniz şeyi [sakla] [/sakla] ifadeleri arasına koymanız gereki[/i][/u]

ARKADAŞLAR BEN BUNU KURDUM FORUM VERSİYONU SMF 1.0.7 ÜSTÜNDE 7 DANA TEMA VAR KIRMIZI KURDUĞUM ZAMAN ŞÖYLE Bİ YAZI ÇIKTI NEDEN BÖYLE DİYOR ACİL YARDIM ARKADAŞLAR ?""Paket Yönetimi - Kurulum Eylemleri
Kurulum Eylemleri arşiv için HideTagSpecial1.18_TR2.zip:
Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!""
:'( :'(

Elmacik

karacennet, modu şimdi güncelleyeceğim, eğer test başarısız tarzından hatalar alırsan manuel kurulum yap. (Modifikasyonlar bölümü sabit başlıkları)
Home of Elmacik

yeg

Elmacik

Quote from: yeg on July 07, 2006, 06:53:25 PM
slm ben ad managet in 2,0 tr indirdim..ama sol tarafta sitemin adresi yazıyor ben onun yerine Sponsor reklamlar yazmak istiyorum ne yapmalıyım_?

Açıkçası neyden bahsettiğini bilmiyorum. Hangi sol taraf?
Home of Elmacik

yeg

Elmacik

Modu incelemem lazım.
Bakayım, yazayım.
Home of Elmacik

STRONGHOLD

Ben konuların içine girip mesajları okuyabilmeyi ziyaretçilere kapatmıştım. Bu iletişim(mod) Sayfasını Ziyaretçilerinde görebilmesini nasıl sağlarım?  ???

Badboy

Quote from: STRONGHOLD on July 09, 2006, 01:32:30 PM
Ben konuların içine girip mesajları okuyabilmeyi ziyaretçilere kapatmıştım. Bu iletişim(mod) Sayfasını Ziyaretçilerinde görebilmesini nasıl sağlarım?  ???
Üye İzinlerinden ayarlıosun...
Nothing is true, everything is permitted.

Aranel Ancalime

Kendi normal forumumdan aldığım yedeği www.phpnet.us [nofollow] sitesinin verdiği bedava alana kurduğum smf.ye [nofollow] yüklemeye çalıştığım zaman "...başarıyla sonuçlandı." demesine rağmen yüklemiyor. En az on kere denedim daha önce aldığım yedekleri denedim yine olmadı. Neden yüklenmiyor olabilir?

kursat

ya bu kurduğumuz modları nasıl kullanıyoruz. kurduğum modların nasıl çalıştıracam yükledikten sonra

zipmaker

iletişim sayfası çalışmıyo.... iletişim formuna yazdığım şeylerin hiç birini bi daha göremiom.. millet yazınca nereye gidio bunlar???? lütfen yardım........

Advertisement: