News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

We lost our forum over night

Started by Mr-Tech, January 31, 2022, 07:19:22 AM

Previous topic - Next topic

Mr-Tech

Hi!
We had 2.0 version before but suddenly we now have 2.1 RC4 without doing anything. And now our forum is just showing a blanc screen. And in Incognito mode we see this: https://d.pr/i/1lJTvy [nofollow]
Can the page med automatically updated?

Please help! Right now we have not traffic.

Arantor

SMF itself will not automatically update - not even minor patches, definitely not full scale upgrades.

That said if you install SMF from some one-click hosting setups, *they* might auto-upgrade you.

I think you need to talk to your host to find out what happened.
No good deed goes unpunished / All helpful urges should be circumvented

I have something to say: it's better to burn out than to fade away. There can be only one.

Doug Heffernan

Quote from: Mr-Tech on January 31, 2022, 07:19:22 AMHi!
We had 2.0 version before but suddenly we now have 2.1 RC4 without doing anything. And now our forum is just showing a blanc screen. And in Incognito mode we see this: https://d.pr/i/1lJTvy
Can the page med automatically updated?

Please help! Right now we have not traffic.

As mentioned above, smf does not automatically upgrade itself. Who is your host? Do you have a recent backup of your database?

Aleksi "Lex" Kilpinen

Just to make sure we have all the facts right, how did you you figure you have RC4 now if all you get is a white screen?
I seem to remember you telling you were running RC3 before.

There is no way an upgrade happens on it's own, or even by a simple mistake click - And if your host did upgrade you to an RC version without communicating with you, I would switch hosts if I were you.

EDIT:
if I got the address right, you can just add /index.php to your url and you will see the forum. Indeed on RC4.
The server is just showing PHPInfo to you if you go to the domain directly without specifying a file to load, and this would be a configuration issue on the server side.
Slava
Ukraini!


"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum. Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

How you can help SMF

Mr-Tech

Thank you. We managed to fix it. Now its 2.1 and working. :D

Advertisement: