SSI.php Kullanımı İle İlgili Problem

Started by silenthilll, August 27, 2024, 04:54:00 PM

Previous topic - Next topic

silenthilll

Wordpress single.php sayfasında smf foruma ait özellikeri SSI.php ile eklemek istediğimde şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ilk önce Smf 2.1.4 Sürümüne ait forumda üye girişi yapıyorum sonra single.php ait wordpress içerik sayfasına girdiğimde smf forumdan üye oturumunu sonlandırıyor ne zaman oluyor SSI.php forum dosyasını single.php eklediğim zaman acaba başka başka kod ile çakışan bir durum mu var diyerek single.php sayfasındaki kodları, header.php içerisindeki kodları temizledim sadece aşağıda vereceğim kodu single.php çalıştırdım gene smf forumdan üye oturumunu sonladırıyor single.php sayfasını çalıştırdığım zaman. Acaba kodda mı sıkıntı var diyerek wordpresse ait olmayan boş bir php sayfasına ekleyip sayfayı çalıştırdığımda üye oturumunu sonlandırmadı ve ssi_welcome(); üye giriş karşılamasını doğru olarak yaptı. Wordpress ile başka nasıl bir yöntem uygulamalıyım.
Yaptığım işler:
  • SSI.php dosyasını en üste koyup çalıştırdım
  • Single.php sayfasındaki tüm kodları temizleyip sadece çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için sadece smf forumun aşağıdaki kodunu ekledim
  • Hiçbir plugin yüklü ve ekli değilken deniyorum
  • Wordpress ile Smf forum aynı veritabanını kullanıyorlar
  • single.php sayfasının olduğu yerde boş bir php sayfasına smf kodları denediğimde çalışıyor.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
require_once('D:/xampp/htdocs/ornek/wp-content/themes/tizz/forum/SSI.php');
    ssi_welcome();

Advertisement: