• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Custom Profile Field Mod

Started by winrules, March 30, 2006, 02:21:25 PM

Previous topic - Next topic

Gwydion Frost

January 03, 2007, 05:08:57 PM #760 Last Edit: January 03, 2007, 05:13:42 PM by Gwydion Frost
Well, When you look at a message or a profile, SMF 1.1.1 no longer acknowledges that they are there, in either the Core theme, or Helios (which I modded to also apply this mod).

Matter of fact, even though I have not changed any settings, and the jpgs are still in the proper folder, with everything pointing to it, SMF told me that there were NONE. When I attempted to reload an avatar, it shows a lovely [ x ]... and nothing else.

winrules

Can I have a link to your site?


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


Gwydion Frost


winrules

Strange. It doesn't seem to have anything to do with this mod though. Do you have any attachments? Can you tell me if they work?


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


Gwydion Frost

January 03, 2007, 06:00:57 PM #764 Last Edit: January 03, 2007, 06:03:39 PM by Gwydion Frost
Sigs work.

Smilies work.

Nope, it dropped all the attachments.

Reason I think its this mod is because it only happened once I installed this mod.

The only other mod I have installed is the Member Color Link... and things were still there when I added that.

Gwydion Frost

"1 attachments/avatars have an entry but no longer exist on disk"

This is the message I get on the File Maintenance option for the Avatars.

Problem is, I am staring at the directory on my FTP and I clearly see all of them, attachments and avatars, still sitting there, quite alive and well.

Gwydion Frost

Also, when go to the browse files option, I see the lone avatar listed, but when I click on the link to see it, I get a 404 page... its unable to display it.

winrules

So all of the files are intact in the attachment/avatar directory?


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


Gwydion Frost

Yeah, they are there, taking up space... ;)

It just seems like SMF isn't aware of them being there at all...

winrules

Have you done anything related to avatars recently?


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


Gwydion Frost


winrules

If you reupload an avatar, does it appear again?


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


@ngel

January 04, 2007, 05:45:02 PM #772 Last Edit: January 04, 2007, 06:28:03 PM by @ngel
Two questions :

1. Why the routine "DisplayFieldPosts" and "DisplayFieldPostsPictures" are not the same in the file "customprofile.php" because there is a misplaced display ?  I think these routines must be the same except in "DisplayFieldPostsPictures" : if ($modSettings['CP' . $i . '_post']!='image')
{
$i++;
continue;
}
in "DisplayFieldPosts" : if ($modSettings['CP' . $i . '_post']!='text')
{
$i++;
continue;
}


However a single routine with a parameter can do the same : DisplayFields($display)  with $display = 'image' or 'text'

2. A misplacement of the custom field if SMF Arcade is used (see image "custom misplaced.png".  I think this is a normal thing because the Arcade informations are not included in the main SMF file but in "ArcadeSigsStats.php", so I used the BBC {b} in before field and after field (see image "custom corrected").

BUT I think it's better to place it after avatar. So, i adapted the source code (file "display.template.php" in /Themes/default) as follows :

Previous
Quote // Since we know this person isn't a guest, you *can* message them.
if ($context['can_send_pm'])
echo '
<a href="', $scripturl, '?action=pm;sa=send;u=', $message['member']['id'], '" title="', $message['member']['online']['label'], '">', $settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/im_' . ($message['member']['online']['is_online'] ? 'on' : 'off') . '.gif" alt="' . $message['member']['online']['label'] . '" border="0" />' : $message['member']['online']['label'], '</a>';
DisplayFieldPostsPictures();
}
}
// Otherwise, show the guest's email.
elseif (empty($message['member']['hide_email']))
echo '
<br />
<br />
<a href="mailto:', $message['member']['email'], '">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/email_sm.gif" alt="' . $txt[69] . '" title="' . $txt[69] . '" border="0" />' : $txt[69]), '</a>';


//-- start champ in post profile --------------
arcade_champs_post_profile($message);
//--  end champ in post profile ---------------
// Done with the information about the poster... on to the post itself.

New
Quote // Since we know this person isn't a guest, you *can* message them.
if ($context['can_send_pm'])
echo '
<a href="', $scripturl, '?action=pm;sa=send;u=', $message['member']['id'], '" title="', $message['member']['online']['label'], '">', $settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/im_' . ($message['member']['online']['is_online'] ? 'on' : 'off') . '.gif" alt="' . $message['member']['online']['label'] . '" border="0" />' : $message['member']['online']['label'], '</a>';
}
}
// Otherwise, show the guest's email.
elseif (empty($message['member']['hide_email']))
echo '
<br />
<br />
<a href="mailto:', $message['member']['email'], '">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/email_sm.gif" alt="' . $txt[69] . '" title="' . $txt[69] . '" border="0" />' : $txt[69]), '</a>';


//-- start champ in post profile --------------
arcade_champs_post_profile($message);
//--  end champ in post profile ---------------
//-- start show custom profile ----------------
echo '<br/>';
DisplayFieldPostsPictures();
//--  end show custome profile ----------------
// Done with the information about the poster... on to the post itself.


winrules

1. It will be done completly differently in the next version.

2. That feature is actually designed to show an image, and in that case it would work correctly.


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


@ngel

Thanks for answer and the great job.

Gwydion Frost

Quote from: winrules on January 04, 2007, 04:50:22 PM
If you reupload an avatar, does it appear again?

No.

In fact, the only avatars I can seem to get access to are the preassigned ones that come with SMF, unless I take everyone's custom avatar and load it into that folder with the pre-loads.

Another interesting note... the little pop-up windows where a '?' is found on the avatar and attachment pages...? They don't pop up ANYTHING... as if I wasn't even hitting them...howver I can adjust the profile as I see fit.

So long as I don't let them upload an attachment or avatar.

sparky33

I installed this, and with the help of others it worked a treat, had no effect on other mods?
www.dublinforums.org

www.renaultforums.co

Exsharaen

I'm sorry for being silly. I installed your mod on SMF 1.1.1 and it was successful, but I don't see any configurations in Features and Options. What is it called and where exactly can I find it?

Thank you.

winrules

sparky33 - Can you try to explain your problem more?

Exsharaen - It should be a tab at the top. Are you using a language other than english?


winrules
SMF Developer
               
My Mods
Please do not PM me for support.


henri.bourme

Hello,
I have a little problem,

I want to put a profile field in a other page of my web site, (Intranet, portail), this portail is in relation with smf, so I would like to put a Field for example the number 4 (CP4). Is there a person that can give me the php code for this?


Thant you!
:P
Merci à tous ceux qui pourront m'aider

Advertisement: