θέλω κάτι συγκεκριμένο με το tiny_portal

Started by tempo, April 11, 2006, 02:11:54 PM

Previous topic - Next topic

tempo

καλησπέρα,
πειραματίζομαι με κάποια πράγματα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρόσφατα εγκατέστησα το SMF 1-1 rc2 για να το τεστάρω και μαζί με αυτό το Tiny Portal 0.86. Πραγματικά οι δυαντότητες πολλές, φαίνεται σταθερό και έχω ενθουσιαστεί.
Αυτό που δεν έχω βρει είναι πως προσθέτεις ένα block στο tiny portal το οποίο να δείχνει τα μηνύματα απο μια μόνο συγκεκριμένη κατηγορία συζητήσεων του forum. Τα block που δημιουργεί το tiny portal σου δίνουν τη δυνατότητα να φαίνονται τα πχ 10 τελευταία μηνύματα άλλα απο όλο το forum (απο όλες τις κατηγορίες). Εγώ θα ήθελα αν είναι δυνατό να φαίνονται απο 1 μόνο κατηγορία που θα επιλέγω εγώ. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό άλλα αν κάποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ.

Ακόμη ψάχνω αν υπάρχει κάποιο Module για μικρές αγγελίες, δημοπρασίες ή κατι παρόμοιο γιατί αυτό είναι το κύριο θέμα στο site μου ( http://www.24net.gr )και αν αποφασίσω να προχωρήσω σε SMF θα ήθελα να το διατηρήσω.

Yngwiedis

Επειδή χρησημοποιώ και εγώ το TP, δεν έχω δει κάποιο τέτοιο block που ζητάς.
Καλό θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια στο official site του TP.
AmityHost.com - The Affordable Host

tempo

ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο portal για smf που να κάνει αυτό που ζητάω? Ρωτάω επειδή οι περισσότεροι εδώ έχετε ασχοληθεί αρκετά με το smf. Μερικα links με αξιόλογα mods,themes κλπ θα με βοηθούσαν.

agridoc

Δεν είναι θέμα TP ή άλλου portal αλλά SMF. Κάποτε το είχα ψάξει αλλά τώρα ο χρόνος μου είναι ελάχιστος.

Βάλε ερώτηση στο Αγγλικό SMF, όχι στο TP, αν και δεν είναι απίθανο να απαντηθεί και από το site του Bloc. Εαν πάρεις απάντηση βάζεις τον κώδικα σε ένα PHP block που δημιουργείς στο TP.
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod
Δeν αφιερώνω χρόνο για μηνύματα σε greeklish.

Advertisement: