Googlebot & Spiders Mod--Arama Motoru ve Botlar Turkce

Started by KraL, June 02, 2006, 06:32:03 PM

Previous topic - Next topic

baykara

jagatai

1.1.1 için olanı var mı ben bir yerden yüklemiştim sonra kaldırdım arada botlar geliyor görüyorum ama kutucukları işaretliyemiyorum ayrıcı kaldırmış olmama rağmen admin panelinde googlebot&orumcekler diye yazıyor.Bide anti ziyaretçi modu kullanıyorum o etkiler mi?

booster

Ben smf 1.1.1 kullanıyorum ve bu google spider 2.0.2'yi kurdum...Forum tamamen beyaz bir sayfa haline geldi...Mk portalda gözükmüyor artık...4 saattir bu konuyla ilgili  arama yaptım fakat benim soruna benzer bir konu bulamadım...Modu kurarken bütün testler başarılıydı, ne olduysa kurduktan sonra oldu...Yüklerken hangi dosyaları değiştirdiğine dikkat etmediğim içinde yenisiyle değiştirme olayınıda yapamadım..Forum ve portalı eski haline getirmem için ne yapmalıyım...Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

S m T | S z R

Beyler Benim Bir Sorunum Var. Bir Zahmet Yetkili Biri El Atabilirmi?.
Bu Modu Yükledim Fakat Admin Panelinde Kaydet Butonu İşlemiyor. Ayarı Yapıyorum Kaydete Tıklayınca Sayfayı Yeniliyo Ve Ayarları İlk Kurulduğu Hale Döndürüyor. Ben Bi Yerden Who.Template Dosyası Buldum Oradan Görebiliyorum Arama Motorlarını. Fakat Ben Anasayfada Online Üyelerin Oradada Yazsın İstiyorum.

20 Arama Motoru Online Şeklinde. Acaba Bunu Nasıl Yapabilirim???

haydaa

Bunu bende merak ediyorum.
Forumda bir yere yazmıştım ama cevap alamamıştım.

Bu mod bende de çalışmıyor.
manuel kurulum varsa yardım ederseniz sevinirim.

chifo

abi google botları sitede geziyosa bu spider modları o kadar önemli değilki bende buradaki yazıları okuyunca hxxp:xn--anladm-t9a.ne [nonactive] gerek var onca aradım smf 1.1.1 e nasıl kurulur diye. daha önce 1.1 rc3 e kurmuştum ama 1.1.1 e kuramadım hep hata verdi.bu konuyu okuyunca hiç gerek olmadığını hxxp:xn--grdm-5qa2b.google [nonactive] örümcekleri rahat rahat gezsinler sitede madem geziyolar paparazziye ne gerek var?

YALINKAR

şu paketleri smf versiyonları altına tek tek neden toplamıyorsunuz neyin ne olduğu belli bile değill

desperado2

arkadaşlar acaba biri bana bunu nasıl kuracağımı anlatabilirmi ? ben kur diyorum kurmuyor hiç bir eylem gerçekleşmedi diyor bana ?? acemiyim çok acemi :) öle böle değil :) tek kullandığım form phpbb :) daha yeni buna geçtim bi zahmet arkadaşlar şimiden teşekürler
...::: YoLu BiLMeKLe o YoLDa iLeRLeMeK FaRKLı ŞeYLeR :::...

Türkiyenin En Büyük Oyun Sitesi...

desperado2

mesajmı bulana kadar asırlar geçti :)  1,1,2 ama kurdum :) sanırım nerde hata yaptığımıda anladım idare edin arkadaşlar sizleride yorduğum için özür dilerim hamıda sölim hemen paketi yüklemeden hemen TR dil dosyaların içine attım ben bi daha zipledim ve öle kurdum sorun verdi ama paketi ingilizce olarak kurdum bi baktım Tr çıktı :D ve şimdi cenevar gibi çalışıyor  
...::: YoLu BiLMeKLe o YoLDa iLeRLeMeK FaRKLı ŞeYLeR :::...

Türkiyenin En Büyük Oyun Sitesi...

borland

Arkadaslar

DilberMC kullanıyorum Smf 1.1.2 kurulu

Bunun için Googlebot & Spiders Mod bulamadım.  :(

Yardım Edin Lütfen...

borland

cw_imhotep

hxxp:www.turkboards.com [nonactive]

e-tikvesli

Ben 3 tane soruma cevap arıyorum bu 4. kimsenin cevap falan verdiği yok!!!

deejayss

Kurulum Eylemleri
Yapılacak yükleme işlemleri: "Arama Motoru ve Botlar":
Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
bunu verdi sürüm uymuyor olabilir mi 1.1.4 kullanıyorum
hey gidi günler hey.

Advertisement: