News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Sitemap Türkçeleştirildi! Buyrun İndirin.

Started by VolSOFT, June 06, 2006, 09:42:43 AM

Previous topic - Next topic

VσℓєηŦiηus

Arkadaslar modu kurdum uye olmayanlarda

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/cep06bas/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1363

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/cep06bas/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1369

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/cep06bas/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1625

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/cep06bas/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1631

şeklinde bir uyarı alıyorum. üye olmayana veriyor bu uyarıyı. eger üye iseniz normal çalışıyor. hatada verilen line leri kontrol ettim. link gizleme kurmuştum manuel olarak onlara denk geliyor şimdi onu kaldırsam olmaz bunu kurmasam olmaz napacağımı şaşırdım. Yardımcı olabilecek biri var mı??

Aynı Sorun cıktı. Hiç Olmassa Bu Hatanın Siteyı ındexlemede Bır zararı varmı onu bılen varmı.
indexlemede sorun olmuyorsa uye olmayanlarda bu hata cıksın napalım:D

Bir dıger sorum ıse ben bu sitemap ı kurdum Google ye Ekleme Gıbı Bır Islem Yapmamıza Gerek Varmı?

Birde Arkadaslar Ben Siteme kurdum Duzgun Calısıyormu Calısmıyormu Anlayan Bı Arkadas Zahmet Olmassa  Bakabılırmı LİNK asagıda

www.manyakgibi.com/forums/sitemap

mrzcn

Notice: Undefined index: TPortal_front_type in /home/............/...

ve

Notice: Use of undefined constant OYUN - assumed 'OYUN' 

şeklinde hatalar çıkıyor sayfanın en üstünde.
tiny  portal ile uyumsuz sanırım.bu sorunu nasıl aşarız ?

VσℓєηŦiηus

Arkadaslar Cevap verecek  olan yokmu. bu sitemapı kurdum. baska bır ıslem yapmamıza gerek varmı? Googleye felan eklemeye gerek varmı?

insitiable_54

hxxp:www.siteismi.com/sitemap/ [nonactive]    adresinde
Sitemap görünüyor fakat üst tarafta

Notice: Undefined index: TPortal in /home/simdibul/public_html/Sources/Load.php(1732) : eval()'d code on line 128

Hatası var

Load 1732. satır

$file_found = file_exists($filename) && eval('?' . '>' . rtrim(file_get_contents($filename))) !== false;

Bu şekilde...

xxrt

Galiba sorun Tiny Portaldan kaynaklanıyor. Forumda ararsan cevabı vardı .

alqo

Notice: Undefined index: TPortal in /home/..../public_html/Sources/Load.php(1732) : eval()'d code on line 128

şöyle bir hata  bu hatada  çözümünde yardım edicek arkadaşım yokmu?

Linkin park

[nofollow]

Alpay

Advertisement: