Advertisement:

Author Topic: Link Tree  (Read 4363 times)

Offline jkay

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Link Tree
« on: July 08, 2007, 03:54:00 PM »
Hi,

I have created a new "Home" Tab. I have renamed the page showing my forum into an action:

scripturl . '?action=forum';

I want to make a link tree for my new "Home" page. SO that when i click on
www.mydomain.com/index.php?action=forum [nofollow]

The link tree will show

xxxx >> Forum

where xxx is my homepage name.

May I enquire how do i do that?

Offline Harro

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,122
  • Gender: Male
  • I'm watching you
Re: Link Tree
« Reply #1 on: July 28, 2007, 12:03:20 PM »
Do you still need help with this?
To be honest I don't know how to do it.
But take a look at this post: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=185202.0
Maybe you can figure it out from that mod :)
Anyway, let me know if you need help with this. Maybe I can get somebody from customization team to help you out.

Offline diplomat.

  • SMF Friend
  • Full Member
  • *
  • Posts: 545
  • Gender: Male
  • avidSOUND
    • avidSOUND
Re: Link Tree
« Reply #2 on: July 28, 2007, 07:26:28 PM »
Load.php

find:
Code: [Select]
$context['linktree'] = array();
replace with:
Code: [Select]
$context['linktree'] = array(array('url' => $scripturl . '?action=forum', 'name' => 'Forum'));
avidSOUND.com: Where Aspiring Musicians Can Be HEARD!

Offline John S

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 381
Re: Link Tree
« Reply #3 on: December 10, 2007, 09:25:43 PM »
I have renamed the page showing my forum into an action:

scripturl . '?action=forum';

How did you do that? Please let me know.