Advertisement:

Author Topic: Yukarı Git butonu  (Read 33229 times)

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Yukarı Git butonu
« on: October 29, 2007, 05:49:16 PM »
Her mesajda gözükür.. Alıntı yap, editle, sil, şıklarının bulunduğu yerdedir..

Display.template.php'de
Bul:
Code: [Select]
<a href="', $scripturl, '?action=post;msg=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';sesc=', $context['session_id'], '">', ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/modify.gif" alt="' . $txt[66] . '" border="0" />' : $txt[17]), '</a>';
Altına ekle:
Code: [Select]
echo ' 
<a href="#top">' . ($settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/' . $context['user']['language'] . '/go_up.gif" alt="' . $txt['topbottom4'] . '" border="0" align="top" />' : $txt['topbottom4']) . '</a>';

Bir akabugeyes yapımıdır..
Orjinal Konu
« Last Edit: December 31, 2007, 03:21:26 AM by alperuzi »
İnadına SMF 1.1.X

Offline Mert Öz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 126
  • Gender: Male
    • Eğlence Madeni
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #1 on: November 10, 2007, 04:03:31 AM »
sağol yanlız bende yazılar büyüdü ne yapmam lazım
« Last Edit: November 10, 2007, 04:36:30 AM by crazyboy_123 »
Home of Mert Öz
TR Modlar:

XBox Live Gamer Tag | SMF File Manager | SMF Quiz | Casino Mod | Bakers Dozen Pages | Caps Lock Detection on Login Mod | SMF Staff Mod | Guest Attachment Preview | Image on Board | 6 Custom Buttons
My Mods: Takım modu

Offline mersindost

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 1,999
  • Gender: Male
  • Since 11 Years
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #2 on: November 10, 2007, 09:58:01 AM »
Teşekkürler.Güzel bir uygulama. bunu sadece senin belirttigin yere degilde istenilen bir yere de koyulabilir :)

sağol yanlız bende yazılar büyüdü ne yapmam lazım

Nereye koydugunu bilemiyoruz ki. belki yanlış biryere koydun kodu :)
I Am Simple Machines Hero, Because I LOVE Simple Machines

Offline kirpi26

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 35
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #3 on: December 29, 2007, 06:23:25 PM »
tesekkurler gusel oldu:)

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #4 on: December 29, 2007, 06:26:11 PM »
Rica ederim..
İnadına SMF 1.1.X

Offline sevdaligul

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 201
    • Sevdali Bir Site
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #5 on: March 18, 2008, 04:29:27 PM »
emegine saglık

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #6 on: March 31, 2008, 08:00:39 PM »
Bunun tersi mümkünmü ? asagi git butonu olsun ama sadece boardindex'te ciksin. Tikladigimizda sayfanin en altina gitmesi için. #bot la bir kaç sey denedim ama basaramadim.

Bilgisi olan arkadaslar varmi ?
1.1.21 Default

Offline BuЯЯЯЯaK

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,121
  • Gender: Male
  • Burak
    • dinle sevgili
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #7 on: April 01, 2008, 12:25:07 AM »
Neyi istediğini tam anlamasamda
boarindex.template.php de
Code: (bul) [Select]
}

?>

Code: (üstüne ekle) [Select]
echo'
<span id="burak" />
';

Daha sonra boardindex te istediğin yere

Code: [Select]
echo'
<a href="#burak" >aşağı git</a>
';

Gayet açık anlattım sanırım :)

Offline husmen73 (Gulhin)

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,687
  • Gender: Male
  • Bana ulaşmak için lütfen e-posta gönderin.
    • Gülhin İnternet
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #8 on: April 01, 2008, 04:05:59 AM »
Öyle olur mu hiç.

URL şöyle olmalı, <a href="#altkisim">Aşağı Git</a>
Gidilecek yerin linkide böyle olmalı, <a name="altkisim">&nbsp;</a>
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

Offline BuЯЯЯЯaK

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,121
  • Gender: Male
  • Burak
    • dinle sevgili
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #9 on: April 01, 2008, 01:16:10 PM »
Canım denemeden yazarmıyım :)

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #10 on: April 01, 2008, 06:04:52 PM »
Evet Aslanbek Burak'in dedigi sekilde yaptim oluyor  :D. Yapmak istedigim buydu dogru anlamissin. Cok tesekkürler Allah razi olsun sizlerden. Sagolun.  ;)
1.1.21 Default

Offline husmen73 (Gulhin)

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,687
  • Gender: Male
  • Bana ulaşmak için lütfen e-posta gönderin.
    • Gülhin İnternet
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #11 on: April 03, 2008, 01:39:06 PM »
Canım denemeden yazarmıyım :)
Çocuğum kodlarına iyi bak.
<span id="burak" />

KODLAMA HATASI VAR. HANGİ SPAN KODU BU. BR DEĞİL Kİ TEK TAG'TA KAPANSIN. Anladın şimdi sen?
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #12 on: April 03, 2008, 03:03:23 PM »
Canım denemeden yazarmıyım :)
Çocuğum kodlarına iyi bak.
<span id="burak" />

KODLAMA HATASI VAR. HANGİ SPAN KODU BU. BR DEĞİL Kİ TEK TAG'TA KAPANSIN. Anladın şimdi sen?

Ben bilmiyorum ama Burak'in Verdigi sekilde yaptim her hangi bir hatayla karsilasmadim düzgün bir halde calisiyor :) belki bir "exception" olabilir.
1.1.21 Default

Offline heyy_relaxx

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 70
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #13 on: April 03, 2008, 03:54:02 PM »
Sorun burakın verdiği kodun çalışıp çalışmaması değil prenses, verdiği kod başlı başına bir kodlama hatası ! çalışsa da çalışmasada, bi kere direk XHTML hatası alırsın.

Offline Pяηѕѕ LF

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,035
  • Pяεηsεs
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #14 on: April 03, 2008, 04:02:27 PM »
Haklisiniz en dogrusu nasil ise oyle olmali ama ben bilmiyorum oluyor iste önemli olan o .. hem xhtml'e bikere bakmistim daha bakmiyorum   :-[..

Failed validation, 2021 Errors.

bu konuda benden bu kadar herkeze kolay gelsin  ;)
 
1.1.21 Default

Offline BuЯЯЯЯaK

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,121
  • Gender: Male
  • Burak
    • dinle sevgili
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #15 on: April 03, 2008, 04:17:17 PM »
Abicim tmm kızma cehaletimi suratıma vurma  :'(

Offline husmen73 (Gulhin)

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,687
  • Gender: Male
  • Bana ulaşmak için lütfen e-posta gönderin.
    • Gülhin İnternet
Re: Yukarı Git butonu
« Reply #16 on: April 12, 2008, 06:17:07 PM »
Haklisiniz en dogrusu nasil ise oyle olmali ama ben bilmiyorum oluyor iste önemli olan o .. hem xhtml'e bikere bakmistim daha bakmiyorum   :-[..

Failed validation, 2021 Errors.

bu konuda benden bu kadar herkeze kolay gelsin  ;)
 
<span id="burak">&nbsp;</span> böyle yapmalısınız.

Yukardaki hata ise 2000 hata olduğunu gösteriyor. Sitedeki birkaç kodlama hatası diğer kodlarında hatalı olduğunu gösteriyor olabilir. Düzeltmek için index.template boardindex.template vss.... 3-4 önemli dosyayı baştan sona kadar satır satır kontrol edip hataları düzeltmeniz gerekir. Zaman alan bir işlemdir ve düzeltme yapılırken Mozilla Firebug eklentisi kullanılarak daha basit hale getirilebilir.
« Last Edit: September 17, 2010, 10:30:02 AM by husmen73 (Gulhin) »
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?