Advertisement:

Author Topic: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu  (Read 28259 times)

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« on: October 29, 2007, 06:15:52 PM »
Türkçe düzenleme bana aittir..
Default içindir..

index.template.php'de
Bul:
Code: [Select]
if ($context['current_action'] == 'search2')
$current_action = 'search';

Sonrasına ekle:
Code: [Select]
if ($context['current_action'] == 'buddies')
$current_action = 'buddies';

Bul:
Code: [Select]
// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo ($current_action == 'profile' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'profile' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt[79] , '</a>
</td>' , $current_action == 'profile' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Sonrasına ekle:
Code: [Select]
//Show the buddies link... [buddies]
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action == 'buddies' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'buddies' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="' . $scripturl . '?action=profile;sa=editBuddies">Arkadaş Listesi</a>
</td>' , $current_action == 'buddies' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Bir Kevon yapımıdır..
Orjinal Konu
« Last Edit: January 11, 2008, 06:45:26 AM by alperuzi »
İnadına SMF 1.1.X

Offline canner

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
« Reply #1 on: January 09, 2008, 02:00:08 PM »
Defaultta denedim hoş duruyo
diğer temalar için yapabilsek daha hoş olurdu
tesekkürler

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
« Reply #2 on: January 09, 2008, 05:46:25 PM »
Diğer temalarada yapılabilir, ibdex.templateni buraya koyarsın zamanı olan gelir bakar, şuan ben siteyi update ettim, onunla uğraşıyorum...
İnadına SMF 1.1.X

Offline canner

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
« Reply #3 on: January 10, 2008, 02:21:00 PM »
Diğer temalarada yapılabilir, ibdex.templateni buraya koyarsın zamanı olan gelir bakar, şuan ben siteyi update ettim, onunla uğraşıyorum...

işte burda
umarım olur

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
« Reply #4 on: January 10, 2008, 02:30:16 PM »
Buyur.

Offline canner

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
« Reply #5 on: January 10, 2008, 03:22:11 PM »
çakal çok tesekkür ederim
üye profiline yorum moduyla uğraşıyordum kaç saattir
beceremedim sinirlendim
tam kapatıyordum mesajını gördüm bi bakım dedim
çok tesekkür ederim

aslında su yorum modunada bi el atarsan çok güzel olcak :D


Offline N0KiSsMe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #7 on: January 11, 2008, 08:51:35 AM »
Ben siteden fazla anlamıyorum açıkcası bu verdiğin kodları nereye yapıştırıcaz anlatırmısın rica etsem?

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #8 on: January 11, 2008, 08:53:09 AM »
İlk mesajda anlattım, daha açıklayıcısı yok.
İnadına SMF 1.1.X

Offline sazan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 632
  • Gender: Male
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #9 on: March 09, 2008, 10:28:31 PM »
Asil Modun Türkçesi varmi acaba? lagzimda Buddy list idi sanirim yanlişsam soyleyin...

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #10 on: March 11, 2008, 04:09:12 AM »
Asil Modun Türkçesi varmi acaba? lagzimda Buddy list idi sanirim yanlişsam soyleyin...
Mod sitesindeki o modifikasyon yazarı tarafından artık desteklenmiyor. O yüzden sana yüklemeni tavsiye etmem. Ama istedin, bari vereyim..

Code: [Select]
$txt['buddylist_buddies'] = 'Arkadaşlar';
$txt['buddylist_buddy'] = 'Arkadaş';
$txt['buddylist_select'] = 'Arkadaş Seç';
$txt['buddyList_title'] = 'Arkadaş Listesi';
$txt['buddyList_add_name'] = 'Her satıra bir kullanıcı adı ekle.';
$txt['buddyList_add'] = 'Bu üyeyi arkadaş listeme ekle';
$txt['buddyList_remove'] = 'Bu üyeyi arkadaş listemden sil';
İnadına SMF 1.1.X

Offline sazan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 632
  • Gender: Male
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #11 on: March 11, 2008, 12:36:04 PM »
Hoochie Coochie Man teşekkür ederim cevap verdigin icin desteklenmiyor derken? sorun mu cakiyor hatalimi mod? Yüklemedim daha...

Bu forumda kurulu olandan bahsediyorum Profile girince "Arkadaş Listeme Ekle" Diye yaziyor hani..  ;)
« Last Edit: March 11, 2008, 12:38:16 PM by sazan »

Offline Hoochie Coochie Man

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 5,135
  • Gender: Male
    • İstanblues.org
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #12 on: March 11, 2008, 12:40:13 PM »
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=58
Bak elle sana dur işareti yapıyor. modifikasyon yazarı tarafından artık desteklenmiyor diyor. Risk doğurabilir diyo. sorun çıkartıp çıkarmayacağını bilmiyorum, sadece o uyarıyı sana belirttim.

Gerisine sen karar ver..
İnadına SMF 1.1.X

Offline sazan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 632
  • Gender: Male
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #13 on: March 11, 2008, 01:47:41 PM »
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=58
Bak elle sana dur işareti yapıyor. modifikasyon yazarı tarafından artık desteklenmiyor diyor. Risk doğurabilir diyo. sorun çıkartıp çıkarmayacağını bilmiyorum, sadece o uyarıyı sana belirttim.

Gerisine sen karar ver..

Evet Gordum Vazgeçtim :D Dur işaretide iyimiş Stop!  Pass Kontrol :D

Offline Yağız...

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,809
  • Gender: Male
    • MMO Browser
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #14 on: March 11, 2008, 01:50:50 PM »
O mod zaten 1.1x serisinde direk var. Mod kurmana gerek yok...  Admin Paneli > Forum Seçenekleri > Arkadaş listelerine izin ver seçeneğini seç.

Offline sazan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 632
  • Gender: Male
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #15 on: March 11, 2008, 01:53:33 PM »
O mod zaten 1.1x serisinde direk var. Mod kurmana gerek yok...  Admin Paneli > Forum Seçenekleri > Arkadaş listelerine izin ver seçeneğini seç.
Evet varmiş yeni gordum :D Bilgilendirdigin icin teşekkür...

Offline acaip0

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
« Reply #16 on: June 05, 2008, 03:38:05 PM »
emeğiniz için teşekkür ederim..