Προβλημα με upgrade σε 1.1.7!!! Λιγη βοηθεια σας παρακαλω!!!

Started by axlgreece, November 13, 2008, 06:27:16 AM

Previous topic - Next topic

axlgreece

Γεια σας παιδια, σημερα δοκιμασα να κανω upgrade απο 1.1.4 σε 1.1.7.

Δυστυχως δεν τα καταφερα, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

QuoteUpdating Settings.php... Successful.
Updating and creating indexes... Unsuccessful!
This query:

ALTER TABLE smf_smileys
    ORDER BY LENGTH(code) DESC;

Caused the error:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2

Ειναι επειδη εχω πολλα smilies?

Σας παρακαλω λιγη βοηθεια!!!

agridoc

For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod
Δeν αφιερώνω χρόνο για μηνύματα σε greeklish.

axlgreece

Κατ'αρχας να σ'ευχαριστησω για την απαντηση.

Εκανα ολα οσα ελεγε και πλεον αφου παταω το κουμπι μου βγαζει λευκη σελιδα και στην γραμμη διευθυνσεων γραφει:

.../upgrade.php?step=1

Με λιγα λογια φαινεται σαν να μην προχωραει το upgrade. Παιδια, αν ειναι ευκολο ας επικοινωνησει καποιος μαζι μου, να τον πληρωσω να με βοηθησει γιατι εχω χασει το φορουμ αρκετες μερες τωρα και δεν μπορω να τελειωσω το upgrade λογω μιας καινουργιας δουλειας που ξεκινησα...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....

agridoc

Μάλλον υπάρχει συντακτικό λάθος στην αλλαγή που έκανες.

Μην απογοητεύεσαι, δύο αρχεία μόνο είναι για μια μικρή αλλαγή, το upgrade_1-1.sql και /Sources/ManageSmileys.php, το πρώτο είναι απαραίτητο στην εγκατάσταση.

Για λόγους ασφαλείας έσβησα το URL του φόρουμ σου, σβήσε και το upgrade.php μέχρι να το χρειαστείς.
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod

axlgreece

Δεν απογοητευομαι, απλα δεν εχω καθολου χρονο για να το τελειωσω επειδη ξεκινησα ενα καινουργιο μαγαζι και κοιμαμαι ελαχιστες ωρες (συνολο 9 ωρες σε 6 μερες) και ο καινουργιος δισκος του συγκροτηματος βγαινει την Δευτερα και την Πεμπτη και την Παρασκευη εχουμε δυο πολυ μεγαλα events σε Αθηνα και Θεσσαλονικη και το forum πρεπει να ειναι online.

Γι'αυτο ειπα αν καποιος μπορει να βοηθησει εστω και με πληρωμη.

Γνωριζω πολυ καλα ποσο ενταξει ατομα υπαρχουν εδω μεσα αλλα ειναι τρομερη αναγκη να ανεβει το φορουμ πολυ συντομα γι'αυτο εκανα αυτη τη προταση.

Ελπιζω να μην το παρεξηγησε κανεις. :)

Ευχαριστω και παλι!!!

axlgreece

Δυστυχως μετα απο πολυ καιρο εχω μεγαλο προβλημα με spam bots.

Δοκιμασα να κανω αναβαθμιση αλλα εχω παλι το ιδιο προβλημα.

ΑΝ μπορει καποιος ας με βοηθησει, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

agridoc

Η πιο απλή λύση είναι να βάλεις οπτική αναγνώριση στο πιο δύσκολο.

axlgreece

axlgreece

Ok, ερωτηση...

Μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση το 1.1.8 σε αλλο φακελο και βαση δεδομενων και να κανω restore απο backup της τωρινης εκδοσης που εχω?

Αν υπαρχει καποιο link με οδηγιες, θα σας ημουν υποχρεωμενος...

agridoc

Quote from: axlgreece on March 22, 2009, 11:15:00 AM
Thanks. Πως θα επαναφερω το forum απο maintenace mode?
Διαχείριση -> Ρυθμίσεις του διακομιστή

ή με επέμβαση στο Settings.php (οδηγίες υπάρχουν στον κώδικα).

$maintenance = 0; # Set to 1 to enable Maintenance Mode, 2 to make the forum untouchable. (you'll have to make it 0 again manually!)

Στο Εγκατάσταση Ελληνικών - Αναβάθμιση της έκδοσης του SMF - Αλλαγή server υπάρχουν οδηγίες. Δεν χρειάζεται άλλη εγκατάσταση αλλά large upgrade.

searchgr

Εφόσον είσαι charter member, γιατί δεν ανοίγεις ticket στο Charter Member Helpdesk?

axlgreece

Quote from: agridoc on March 22, 2009, 03:43:15 PM
Δεν χρειάζεται άλλη εγκατάσταση αλλά large upgrade.

Δυστυχως δεν δουλευει το Large Upgrade και δεν μπορω να κανω τιποτα γι'αυτο.

Προσπαθησα αλλα οσες φορες και να ανεβασα τα αρχεια και να διορθωσα τα smilies, δεν γινεται τιποτα.

Quote from: searchgr on March 22, 2009, 04:42:51 PM
Εφόσον είσαι charter member, γιατί δεν ανοίγεις ticket στο Charter Member Helpdesk?

Ειχα γινει Charter Member πανω στην απελπισια μου τον Νοεμβριο και απο τοτε το ειχα ξεχασει κιολας...

Αν ανοιξω ticket θα με βοηθησει καποιος να κανω αναβαθμιση?

agridoc

Το πρόβλημα με το large upgrade παραμένει αυτό με τα smileys;

agridoc

Οσον αφορά το Charter membership.

QuoteUpgrades

Though most of our upgrades can be installed in a few clicks via the SMF admin center, our Support Team is more than happy to upgrade your install for you. We unfortunately cannot perform the upgrade for you if you've installed any custom mods or code hacks, though we're more than happy to answer questions about the upgrade process and point you in the right direction.

searchgr

Εάν το link στο upgrade είναι κάπως έτσι: /upgrade.php?step=1 δοκίμασε να το αλλάξεις σε /upgrade.php?step=2 και προχώρησε στο upgrade.

Advertisement: