Aeva - Auto Embed Video/Audio

Started by Özgür, February 20, 2009, 11:59:34 AM

Previous topic - Next topic

turanordusu.tc

Bende bu geçen de olmuştu ve yazmıştım buraya. Düzelir diye bekledim ama zaman zaman aynı sorun yine oluyor. Ekteki resimdeki gibi (Dış yerleştirmeyi kapat) diye bir yazı çıkıyor videonun sol altında ve video açılmıyor. Sebebi ne olabilir acaba ?

Not: Bu yazı sadece benim eklediğim videolarda çıkıyor.

Özgür

So Long

turanordusu.tc

Quote from: [Daydreamer] on August 08, 2009, 05:57:03 AM
Lookup açık mı kapalı mı?
Lookups  Açık   ve Tüm sitelerde video başlığını ara bu da işaretli.

can_m

bu uygulamayı yaptığım halde eski videolarım yinede ikişer tane çıkıyor. Yeni video eklemeye çalıştığımda ise (Yerleştirme durduruldu - Limit Aşıldı) (Yerleştirme durduruldu - Limit Aşıldı)
hatası almaktayım

Gurbet_42

Bu sorun bende niye olmuyor acaba..

Avea ayarlarında 12 yazan yeri yükselt 20 yap.

can_m

9 tane video vardı 2 şerden sayınca 18 olarak hesapladı galiba 50 yapınca limit sorunu kalktı teşekkürler

can_m

Sitemde yaşadığım bir sıkıntı sonucu komple silerek yedek yükledim. Sorunumu aştım fakat forumda videolar göründüğü halde portalda boşluk çıkıyor. Localde sitemin yedeği var ordaki tüm dosyaları değiştirmeme rağmen yine sonuç alamadım. Tekrar orjinal dosyaları siteme yolladım. Konuyu simple portal sitesinde açtım fakat burdan yardım almam gerektiğini söylediler.
Forum  : SMF 2.0 RC1.2
Portal  : SimplePortal 2.2.2
web     : www.motocamia.com

Huzurr

Arkadaşlar merhaba ben bu kodu kurdum çalışıyor ancak orjinal linkler videonun altında görünüyor,görünmemesi için kutucukta işaretide kaldırdım,fakat yine görünüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.!

Gurbet_42

Ekte verdigim resimdeki ayarları yap bakalım değişir mi.

can_m

Bir üsteki mesajımın çözümü için ustalardan yardım beklemekteyim

!!kaos!!

My Mod | My Site | SMF Kurulumu Resimli Anlatım | My Facebook
----------------------------------------------------------------------
SimpleDestek.Com Satışa Çıkmıştır Almak İsteyenler Benimle İletişime Geçsin..

Gurbet_42

!!kaos!!

5 veya 10 satırlık kelimelerde slashları gösteriyor fakat 50 veya 100 satırlık kelimerde slash ları siliyor

My Mod | My Site | SMF Kurulumu Resimli Anlatım | My Facebook
----------------------------------------------------------------------
SimpleDestek.Com Satışa Çıkmıştır Almak İsteyenler Benimle İletişime Geçsin..

Hüsamettin

can kardeş be n senin siteden ffle girdiğimde bi boşluk sorunu görmedim ayrıca benim sistemde senin kiyle aynı hem portal hem avae yüklü ama bendede sorun yok

can_m

Quote from: Hüsamettin on August 24, 2009, 04:03:35 PM
can kardeş be n senin siteden ffle girdiğimde bi boşluk sorunu görmedim ayrıca benim sistemde senin kiyle aynı hem portal hem avae yüklü ama bendede sorun yok
sitemi silip komple yeniden yükledim ve sorundan kurltum

L Lawliet

Kodu değiştirdim, ama videolar hâlâ çifter çifter görünüyor.

Özgür

Quote from: İlker ADIGÜZEL on August 26, 2009, 04:29:03 AM
Kodu değiştirdim, ama videolar hâlâ çifter çifter görünüyor.

Modu iki kere kurmuşsun muhtemelen. Modun manuel kurulumuna modsite'den bakıp çift eklenmiş kodları teke indirmeniz gerek.
So Long

L Lawliet

[Daydreamer], sadece "Subs-Aeva.php"deki Forum Seçeneklerini açtırmayan kodu teke indirdim.

Özgür

Hayır, Aeva dosyalarından bahsetmiyorum. Mod smf dosyalarını da düzenliyor. Düzenlediği dosyaları inceleyip aynı olan kodları tek tek silip her birinden sadece birer tane kalacak şekilde yapmanız gerek.
So Long

L Lawliet

[Daydreamer], elle kurulumla değiştirdiğimiz dosyalardaki çift olan kodları teke indirdim, sorun düzeldi. Teşekkür ederim.

Advertisement: