Advertisement:

Author Topic: SSI images are not displaying  (Read 1350 times)

Offline tim967

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
SSI images are not displaying
« on: December 07, 2010, 07:37:30 AM »
Hi there, trying to get the images from a topic i posted on my forum which then gets posted to another site with the 5 latest topics using the code
Code: [Select]
<?php ssi_boardNews($board=2.0,$limit=5,$start=null,$length=250,$output_method='echo');?>
but the problem is i added the BB code onto both posts to display different images (status of game servers) but they're only showing up on the forum not the site. any ideas how to get it to work on the site too?

Online Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 55,106
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: SSI images are not displaying
« Reply #1 on: December 07, 2010, 11:55:01 AM »
how are you posting the images?  as attachments or as img tags?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline tim967

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: SSI images are not displaying
« Reply #2 on: December 07, 2010, 01:10:27 PM »
first post image part
Code: [Select]
[url=http://minecraft.abyssal-legion.com/serverstatus/index.php?action=view&id=1062][img]http://minecraft.abyssal-legion.com/serverstatus/statimg.php?id=1062[/img][/url]
second post image part

Code: [Select]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/b_560_95_1.png[/img][/url]

Online Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 55,106
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: SSI images are not displaying
« Reply #3 on: December 07, 2010, 01:34:03 PM »
from my testing, I was able to include the image (using img tags) in the SSI.


The first image works fine....

I see the problem...

Code: [Select]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/b_560_95_1.png[/img][/url]
gets re-parsed as
Code: [Select]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/][img]http://cache.[url=http://www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/b_560_95_1.png]www.gametracker.com/server_info/92.48.86.194:2304/b_560_95_1.png[/url][/img][/url]
when you save the message....

its the url....   cache.www   the BBC assumes that the www forms the START of the url...   so it re-parses...
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline tim967

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: SSI images are not displaying
« Reply #4 on: December 07, 2010, 02:33:38 PM »
nice one figuring it out but i dont really understand what I need to do to fix it? im a new with all this to be honest.

Online Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 55,106
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: SSI images are not displaying
« Reply #5 on: December 07, 2010, 02:37:46 PM »
easy fix?    don't use cache.www   find a URL that uses just www or just cache are the subdomain.

more complicated is going to have to go to the developers... (and I am not sure that it can be fixed in the short term)
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.