Pitanje u vezi Search opcije kao vbulletin

Started by Cola-Coca, May 05, 2012, 10:32:17 PM

Previous topic - Next topic

Cola-Coca

Pozdrav,
Ovo sam pitanje postavio davno mislim ima vise od godine dana i tada nije postojao taj mod.
Moguce u medjuvremenu da je netko napravio ovaj mod koji meni treba , kada sam ja pitao nije bio napravljen za SMF.
Radi se o modu kao sto je na vbulletinu. Da pojasnim malo bolje. Kad netko ide da napravi novi post i sada unese naslov
toga novog posta forum po defaultu trazi da li naslov isti ili slicni tj. post isti ili slicni vec postoji. Taj mod je jako koristan da se nebi duplirali
postovi po forumu. Evo stavit cu jednu sliku kazu da slika govori vise od 1.000 rjeci. Da napomenem ja sam trazio ovdje
na simple machine forumu taj mod pod rjecima "Search" i nisam nasao taj mod koji trazim.

Slika:

PS:
Moguce da je ntko napravio takav mod za SMF pa ako tko zna neka stavi ovdje.
Hvala svima  :D
I LOVE SMF

Dzonny

Koliko ja znam još ne postoji takav mod. Manix je napravio ajax pretragu kod sebe na forumu (lendovisanje) tako nešto i nameravao da objavi to kao mod, ali nažalost očigledno da nije našao vremena da to upakuje.

Cola-Coca

Quote from: Dzonny on May 06, 2012, 05:41:55 AM
Koliko ja znam još ne postoji takav mod. Manix je napravio ajax pretragu kod sebe na forumu (lendovisanje) tako nešto i nameravao da objavi to kao mod, ali nažalost očigledno da nije našao vremena da to upakuje.

Nije mi bas najjasnije da SMF jos nije napravio taj mod od toliko godina postojanja i tolikih modova koje posjeduje.
Ima toliko ljudi stranaca sto radu modove za SMF i da nitko do dana danasnjeg nije napravio taj mod. Vjerujem da je kompliciran za
napravit pa valjda nitko ga nije kodirao do dana danasnjeg.
I LOVE SMF

anteprimorac

hmm uopće nije teško napraviti al je pitanje kome je sve to potrebno, stavit ću na TODO listu pa možda napravim al ne brzo jer imam nekih obaveza u šk
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

Dzonny

Quote from: steven80 on May 06, 2012, 03:22:18 PM
Quote from: Dzonny on May 06, 2012, 05:41:55 AM

Nije mi bas najjasnije da SMF jos nije napravio taj mod od toliko godina postojanja i tolikih modova koje posjeduje.
Ima toliko ljudi stranaca sto radu modove za SMF i da nitko do dana danasnjeg nije napravio taj mod. Vjerujem da je kompliciran za
napravit pa valjda nitko ga nije kodirao do dana danasnjeg.
To nema veze sa smf-om per se. Autori modova uglavnom nemaju veze sa smfom, mislim na smf tim. Prosto ljudi prave modove kako im se svidi i šta im se učini zanimljivim, a ovo se valjda nije učinilo zanimljivim mnogim ljudima. Nemam pojma.

Cola-Coca

Quote from: anteprimorac on May 06, 2012, 03:36:26 PM
hmm uopće nije teško napraviti al je pitanje kome je sve to potrebno, stavit ću na TODO listu pa možda napravim al ne brzo jer imam nekih obaveza u šk

Ako napravis taj mod znam oko 10 setak domacih webmaster-a sto bi ga odma instalirali a da negovorim od strancima.
Ako ga napravis javi mi molim te na PM ako ti nije problem. Mod je jako koristan da se postovi dupli po forumu nebi pojavljivali.
Hvala
I LOVE SMF

SimpleGost

Iako sam laik za php, u smislu kodiranja, smatram da je za njih ovo mačji kašalj.
Msm. za svakog ko zna da programira u php ovo je banalno, ne bi mod imao 3 KB lol
Pitaj nekoga na ES-u...
Kodiraće ti za 3 minuta :P

Cola-Coca

Quote from: InternetFazoni on May 17, 2012, 05:32:18 PM
Iako sam laik za php, u smislu kodiranja, smatram da je za njih ovo mačji kašalj.
Msm. za svakog ko zna da programira u php ovo je banalno, ne bi mod imao 3 KB lol
Pitaj nekoga na ES-u...
Kodiraće ti za 3 minuta :P

Sto mislis pod tim ES-u ?
Ponavljam: Jako cudno je da mod nije napravljem za SMF skriptu jer SMF skripta postoji ima dosta godina pa da se do sada nitko nije jos sjetio ovaj SUPER KORISNI mod da napravi. Cudno?!?!?  ???
I LOVE SMF

Djagi

Slažem se sa Stevenom u potpunosti.Ovaj mod bi itekako bio od koristi kako se ne bi dupli postovi pojavljivali na forumu.

Zuća

onda neka neko podnese zahteve za izradu modu u "Mod request"

Cola-Coca

Quote from: Zuća on May 18, 2012, 03:55:21 PM
onda neka neko podnese zahteve za izradu modu u "Mod request"

Eto podnesi ti moj Engleski je slab.
I LOVE SMF

anteprimorac

ja sutra/prekosutra počinjem raditi na njemu ;)
My Mods:
APImage v0.3

Cola-Coca

Quote from: anteprimorac on May 18, 2012, 04:47:37 PM
ja sutra/prekosutra počinjem raditi na njemu ;)

Ajde pa da vidimo rekao si da je lak mod za napravit. Ako ga napravis RESPECT od mene.
I LOVE SMF

anteprimorac

Evo napravljeno da radi ;)

Još samo trebam napraviti opcije i varijable za jezik i spakirati u mod.
My Mods:
APImage v0.3

anteprimorac

My Mods:
APImage v0.3

Cola-Coca

Quote from: anteprimorac on May 19, 2012, 03:14:32 PM
Prva beta verzija je gotova ;)
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=477156

Hvala za ovaj mod. Kada ce Final verzija ?

EDIT:
Ovaj link neradi za vidjet kako se rucno instalira mod:
http://anteprimorac.from.hr/mods/ap-similar-topics-v-0-1/

Dali mi mozes poslat u PM ili ostavit ovdje (kako te je volja) Code kako se rucno mjenja mod. Ja instaliram modove samo rucno
pa mi treba ako ti nije problem.
Hvala  :)
I LOVE SMF

Branko.

Još uvijek ne koristiš online SMF Package Parser da sebi olakšaš?  :o
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

anteprimorac

Preporučam http://sleepycode.com/packageparser/ ;)

Taj link što si ti stavio služi za pregled orginalnog koda, čisto radi licence.

Finalna verzija će biti kad riješim sve moguće probleme i još poboljšam traženje po bazi.

NAPOMENA: Trebate paziti s ovim modom, lako netko može doći do naziva teme, id teme, autora, naziva foruma, vremena prvog posta i vremena zadnjeg posta. Do finalne verzije i to će biti riješeno ;)
My Mods:
APImage v0.3

SimpleGost

Quote from: anteprimorac on May 20, 2012, 03:34:04 AM
Preporučam http://sleepycode.com/packageparser/ ;)

Taj link što si ti stavio služi za pregled orginalnog koda, čisto radi licence.

Finalna verzija će biti kad riješim sve moguće probleme i još poboljšam traženje po bazi.

NAPOMENA: Trebate paziti s ovim modom, lako netko može doći do naziva teme, id teme, autora, naziva foruma, vremena prvog posta i vremena zadnjeg posta. Do finalne verzije i to će biti riješeno ;)

Ja sam lepo rekao da to nije nikakav posao. I da svako ko se bavi php-om zna da iskodira za nekoliko sekundi ;)
Ja ga necu jos instalirati, dok ne sredis bugove, javi kada mislis da je STABLE.
Hvala ti od ♥

anteprimorac

Nema tu bugova u radu, nikakvih, ali sa samim pretraživanjem sličnih tema ima još dosta posla. Nije ovo sami php ;) ima nešto i javascripte i ajax-a.
My Mods:
APImage v0.3

Advertisement: