Smajlici

Started by reefzone, October 20, 2006, 05:46:34 PM

Previous topic - Next topic

reefzone

Kako , ustvari gde da pronadjem smajlice za SMF.?

Excalibur!

Bernard T.

://#  Orion | Federation Servers | Info Sector

zlocka

Robi052

ena123

hmmm...ja sma napravila ovako

vidim negdje dobar smajlić, sejvam ga u neki fajl recimo "smiley" i tak ih skupljam...
onda ih ljepo sa ftpom "uvezem" u forum i apgrejdam i eto..to je to..imam koje hoću

još si moram par onih generiranih umetnut...imat ću 2343 smajlića na forumu  :D

Bernard T.

Quote from: ena123 on December 18, 2006, 04:47:42 PM
...imat ću 2343 smajlića na forumu  :D

hehe, pa tko će ih samo stići pregledati?  :D

ena123

sad sam im stavila ogromne pa će se lakše snaći..hehehe

al normalno čim sam se pohvalila, odmah mi se situacija zakomplicirala...vidim smajliće tamo di se ažuriraju i sve je 5......... al mi se na forumu nisu vidjeli smajlići nego text,
e pa sam onda morala uvoziti sa hdd-a i onda su mi se pojavili....ali duplo :'(

ajd nema veze...al samo velim kak me zeza

Bernard T.

Smajliće uređujte kroz SMF i provjerite da u svim grupama postoje smajlići istog imena inaće se neće uopće prikazivati

ena123

a meni se čini da kad sam uvezla prve preko ftp-a ...da nisam imala nikakvih problema...
samo sam ih postavila kao osnovne z akorišštenje i napravila razmještaj...

a sad recimo ne mogu neki drugi set smajlića postaviti kao osnovni,jer mi se uvijek pokazuju oni od prije koje sam postavila kao osnovni

a što se tiče 777...svi su na 777

Suby

Zašto jednostavno ne uplodaš smajliće koje pronađeš preko googlea i slično?

Bernard T.

Quote from: ena123 on January 11, 2007, 02:38:28 PM
a meni se čini da kad sam uvezla prve preko ftp-a ...da nisam imala nikakvih problema...
samo sam ih postavila kao osnovne z akorišštenje i napravila razmještaj...

a sad recimo ne mogu neki drugi set smajlića postaviti kao osnovni,jer mi se uvijek pokazuju oni od prije koje sam postavila kao osnovni

a što se tiče 777...svi su na 777

U "Postavke Smajlija" možeš postaviti neku grupu primarnom i nakon toga će se pojavljivati smajliji samo iz nje. Ujedno obrati pažnju u dijelu "Uređivanje" na poruku "Smajliji nisu pronađeni u grupi: xxx", otvori tu grupu i postavi smajli sa istim kodom...

777? Misliš CHMOD na direktorijima? Pa ne bi smjelo biti 777 na svim direktorijima

ena123

pa znam da ne bi, al nemam pojma gdje bi a gdje ne pa sam kod opcije smajlića postavila sve na 777

da i ima opcija da si korisnici mogu  sami birati grupe smajlića..ak nekog interesira slučajno

ma jesam to sve radila sa grupom i to...nego se meni čini da meni nisu postavlljeni fajlovi u defaultne jer su mi mjenjali sve postavke kad sam imala problema s  joomlom, pa mislim da je problem u tome...

otvorim grupu,postavim smajle...i kodove i sve, promjenim im raspored i sve...ali se ne vide na forumu nego samo prazan prozor sa textom..

al onda sad uvezem jednog po jednog preko smf-a sa hdd-a i dodjelim mu kod i naziv..pa eto..

možda i bolej da je tako...jer bi ja kakva jesam nak...la  milion smajlića 8)

Vojak

Pozdrav,

pokušavam dodati nove smajliće ali uopće ne prikazuje sličice neko sam tekst....

Sada sam obrisao sve grupe i stavio novu mapu "Deafult" koja je prazna i sada u nju stavljam sve smajliće ali i dalje ostaje samo tekst....

Sve je na 777, pokušao sam preko FTP-a i preko Admin Panela

Advertisement: