News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

SMF Arcade Türkçe Destek

Started by 4LP3RUZ1, November 11, 2006, 02:35:18 AM

Previous topic - Next topic

woad.raider

bi siteden mario yu indirdim,800 kb falan,onu nasıl smf arcade ye uyumlu hale getiricem ?

ghg

woad.raider

An Error Has Occurred!
The package manager currently allows only these file types: zip 

ya ben inen oyunu rar ladım ama bu hatayı verdi neyi yanlış yaptımki...

ghg

woad.raider

ekteki oyuna bi baksana ghg smf arcade ye uyumlumu...

ghg

McCOY35

BUrda böyle yazılar çıkıyor

Burda böyle oluyor

Bunları nasıl düzeltebilirim bilen var mı

imazy

bendede aynı hata var senin gibi yazmıştım buraya ama kimse cevap vermedi herkez kendi derdinde arcade modunda hata yaşamayan çok az

iammember

Bunun 1.1.2 icin dil paketi lutfen bekliyoruz tesekurer

satrancokulu

Merhaba,

Arcade kurulduktan sonra gelen mesajları engellemek için ne yapmak lazım? Arcade adminde birşey bulamadım. Tema ayarlarını sıfırla işe yarar gibi de durmuyor? Şimdiden teşekkürler.

woad.raider

evet aynı dert bende de mevcut...bu arada alperuzi bu konuya ne zaman birşeyler yazacak? smf arcade bu sitenin en rağbet gören konusu,bunu istatistiklere bakarsak anlarız,yani boş bir konu değil,buradaki isteklerde boş istekler değil dolayısı ile,gerçekten bize ayıp ediliyor,tam anlamıyla ''kıvranıyoruz'' burada...

ghg

zannetmem ama iice arastir bulursun belki ;)

woad.raider

bana smf ye yüklediğimde çalışacak ''süper mario'' ve ''battle city(90 tank)'' bulabilecek varsa eklesin buraya arkadaşlar arıyorum bulamıyorum buluyorum yüklüyorum çalışmıyor alperuzi bi yardım ya :-\

imazy

2.7 si çıkmış :D birde türkçesini çıkarsalar çok süper olcek ama :P

yasirsenel

Arkadaşlar lütfen yardım edin bende çok acayip bi sorun var
Oyuna giriyosun başla diyosun altta uyarı geliyo adobe flash player yükle diyo sanırım fakat yüklüyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum olmuyo yine aynı hata sinirlerim bozuldu herşey normal ama oyun o,oynuyamıyoruz lütfen yardımcı olun
"You have not installed Adobe Flash Player, you need install it before you can play, you also need to have javascript enabled."  

ghg

yasirsenel

java yüklü ama update yapılı hale ama çalışmıyor işin enteresan tarafı direk adrese oyunun swf uzantılı  halini yazdığım zaman oyun açılıyo oynuyorum ama forumun içindeyken oyun açılmıyo sinirimden ölücem ne yapabilirim bi bilginiz varmı

memo333

Dil paketi çok kolay benim elimde (kendi yapımım) basit bi şey var dil paket ama izin almadan yayınlamak kurallara aykırı :)

sorunsuz çalışıyo ellerine sağlık 1.1.2 Default Tema :)

iammember

Quote from: ghg on March 12, 2007, 07:12:59 AM
zannetmem ama iice arastir bulursun belki ;)

ewt ... simdi alperuzi hocam moderator olmassa kendi sitesşinde bulurum derim ama kendi sitesinde de yok ;)

son_damla

İyi akşamlar ben smf 1.1.2 Col Atesi v3 tema kullanıyorum.Bu işelmi yapmaya çalıtım olmadı ekli dosya yollasam yardımcı olurmusunuz.

Advertisement: