News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Googlebot & Spiders 2.0.3 Tr

Started by KraL, December 07, 2006, 03:21:52 AM

Previous topic - Next topic

NirvanaTR

Dilber MC temasına uyarlamış biri var mı ?

Yağız...

Ben denerim ;)

Edit:
Hata vermiyor direk kurabilirsin ;)

deliyesil

NirvanaTR

NirvanaTR

ModSettings.php ve Subs.php deki kodlar uymuyor.

Yağız...

NirvanaTR

Manueli denedim zaten ben :S . Yani orda bul dediği kodu bulmuyor yok oyle bir kod.

Yağız...

NirvanaTR

Compatible With: 1.1 RC2, 1.1 RC3 , 1.1 , 1.1.1 Sürümlerinde Sorunsuz Çalışmaktadir dediğinden denemedim paketi ama şimdi yükledim Paket Başarıyla yüklendi dedi ama bir şey göremedim ya bot şu an yok ya da olmadı.

Yağız...

Forum seçeneklerinde ayarlari var.Manuel kurulumdaki BoardIndex.template.php ve index.template.php'deki degisikliklieri yap.

NirvanaTR

Yaptım hepsini olmuyor . Forum Seçeneklerindeki yerde o kutucukları işaretliyorum kaydet diyorum sonra baktığımda kutular yine işaretlenememiş gözüküyor.

Yağız...

install.php'i çalistiramamis.Ektekini kurmayi dener misin?

NirvanaTR

Kurulmuyor.

Fatal error: packageinstall() [function.require]: Failed opening required '/home/greenday/public_html/forum/Packages/temp/./install.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/greenday/public_html/forum/Sources/Packages.php on line 552

Yağız...

Önceden kuruldugu için kurulmuyor.Ama öncedende çalistiramamis.Anlamadim gerçekten :S

NirvanaTR

Quote from: ghg on June 29, 2007, 07:54:37 AM
Önceden kuruldugu için kurulmuyor.

Diğerini kaldırdım ve sildim sonra denedim yine aynı hata . Bence sürümden kaynaklanıyor neyse sağ ol .

albay

Arkadaşlar modu 1.1.3 e kurdum Forum Seçenkeleri/GoogleBot&Orümcekler kısmından boş yerleri işaretleyip kaydet dememe rağmen değişiklik olmuyor.

Ama üye listesinde google spider görünüyor.Seçenekler kısmında boş kalanların önemini belirtirmisiniz yoksa öylece kalsınmı?

asisler

уιℓмαz

Quote from: albay on August 01, 2007, 02:14:01 AM
Arkadaşlar modu 1.1.3 e kurdum Forum Seçenkeleri/GoogleBot&Orümcekler kısmından boş yerleri işaretleyip kaydet dememe rağmen değişiklik olmuyor.

Ama üye listesinde google spider görünüyor.Seçenekler kısmında boş kalanların önemini belirtirmisiniz yoksa öylece kalsınmı?

Aynı sorun bende de var ama çıkıyor ya o yeter :D

Bir de googlebotu renklendirme varmış onu bulsam tam süper olcak :D

icalya

ben bunu yükleyemiyorum manueli yokmuki

Advertisement: