News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Googlebot & Spiders 2.0.3 Tr

Started by KraL, December 07, 2006, 03:21:52 AM

Previous topic - Next topic

dodogitar

arkadaslar birisi el atsın su örümcek moduna..defaulta çalısıyor fakat diğer temalarda görünmüyor...hellios için kral arkadasımızın verdiğinde satır hataları olusmustu..bi yardım edinde kurtulalım sundan...

KraL

Quote from: garabel on January 03, 2007, 04:07:27 AM
arkadaslar birisi el atsın su örümcek moduna..defaulta çalısıyor fakat diğer temalarda görünmüyor...hellios için kral arkadasımızın verdiğinde satır hataları olusmustu..bi yardım edinde kurtulalım sundan...
Default tema icin gecerli diger temalara manuel kurmanız lazim kodlar yoksa bişey yapamayiz ama benzer kodlar yerlere birakil,irsa olur heralde deniim bakim olursa sizlere de yardımcı olurum

dodogitar

Quote from: KRaL on January 06, 2007, 04:40:45 AM
Quote from: garabel on January 03, 2007, 04:07:27 AM
Default tema icin gecerli diger temalara manuel kurmanız lazim kodlar yoksa bişey yapamayiz ama benzer kodlar yerlere birakil,irsa olur heralde deniim bakim olursa sizlere de yardımcı olurum

ilgin için sağol kardes olumlu cevaplarını bekliyoruz :)

S m T | S z R

Arkadaslar Paketi Kurupta Admin Panelinde Arama Motorları Ve Botlar Yazısı Cıkmayanlar Paketin Türkce Dosyalarını Manuel Kurması Gerekiyor. Mesela modu paket olarak yüklemeye kalktıqınızda modification.turkish.php dosyası olarak geciyordur. Ama siz utf8 kullanıyosanız sizde modification.turkish-utf8.php olarak gecer. Bu nedenle Türkçe Kısmı Yüklenmediği İçin Admin Panelinde Gözükmez.

gokozlu

Googlebot & Orumcekler  bende de çıkmadı yaws

Manuel kurulumu yazan arkadaş yanlıs yazmıs hata verıyor
.

Collin Kazım!

basarılı kuruldu yalnız panelde cıkmadı bizim için manuel anlatabilecek varmı :(
Batman Returns!

gokozlu

Quote from: Pckolik on January 10, 2007, 03:45:09 PM
basarılı kuruldu yalnız panelde cıkmadı bizim için manuel anlatabilecek varmı :(

al benden de aynısı yaw default kullanıyorum
hersey basarılı ama ortada google botu ıle ılgılı bısı yok :(

manuel anlatabilecek var mı :/
.

Collin Kazım!

Batman Returns!

wizox

anasayfada hata msj ı çıktı..bunu nasıl silebilirim..googlebot & spiders eklentisi..bir türlü bunu düzeltemedim..bunu manuel kurmadığımdan dolayı oldu sanırım..nasıl düzelte bilirim..

Hata:
Notice: Undefined index: ob_googlebot_redirect_phpsessid in ........... on line 75

Eklentiyi silmeme rağmen düzelmedi vede halen eklenti varmış gibi googlebot online yeri gözüküyor..

En kısa zamanda yardım bekliyorum..şimdiden teşşekkürler..

themustea

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan 

teması için manuel varmı acaba?

gokozlu

inş bı arkdas manuel kurulumu tam antılımı ile  yazar
.

gokozlu

ilk mesajları bıraz okumayı dene istersen ;)

manuel yukleme :( olmadı mı daha
.

jagatai

jagatai

Not: Veritabanızın güncellemesi gerekiyor. Sizin dosyalarınızın şuanki sürümü SMF 1.1.1, ama veritabanın sürümü 1.1 RC3. upgrage.php'yi çalıştırmanız tavsiye ediliyor.

yükledikten sonra bunu yazdı ne yapmalıyım

CiOooo

manuel,manuel,manuel :)

slogan gibi oldu,sanki manuel diye birisi war forumda ,onu çağırıyoruz :)

şaka bir yana,umarım kısa zamanda bir manuel anlatım gelir 1.1.1 için..

saygılarımla kardeşlerim

jagatai

sitenin en üstünde de bu yazı çıktı :S

Notice: Undefined index: ob_googlebot_redirect_phpsessid in /home/kahkaha/public_html/forum/index.php on line 78

jagatai

bunu nasıl düzelteceğim bari onu söyleyin paketi sildim yazı değişmedi hala :S

gokozlu

subs dosyasının yedegını al

ve orjınalı yuklemeyı dene
.

gokozlu

sonuç olarak bu mod yalan olmuş
.

jagatai

bu hala 1.1.1 için uyumlu değil mi? veya sitede 1.1.1 e uyumlusu var mı?

Advertisement: