Advertisement:

Author Topic: Generador de codis per a registrar-se?  (Read 16264 times)

Offline WebTeam SBD

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • Web No Oficial C.E. Sabadell F.C.
Generador de codis per a registrar-se?
« on: March 09, 2007, 04:41:03 PM »
Buenas de nou,

Darrerament tinc molts intents de registre de nicks "sospitosos" amb majoria de dominis ".ru". Per sort, no pasen del pre-registre pq han d'autentificar l'email per poder acabar el registre i pel que sembla, els emails no els hi arriben mai. Toco ferro pero de moment no m'en han entrat.

De totes maneres, i per reforçar la seguretat per evitar bots o "robots" d'spam, m'agradaria incloure en el moment de registre, el codi de verificacio per evitar els automatismes... no se si m'acabo d'explicar be del tot...  ::)

Ah, per cert... treballo encara amb la 1.0.9.

Merci!
-------------------------------------------

http://www.cesabadell.org/forum

Offline C.D.Team

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 161
Re: Generador de codis per a registrar-se?
« Reply #1 on: March 10, 2007, 02:46:25 AM »
Eixa opcio, esta en les version 1.1 RC3 i posteriors, a la teva versio no s'inclou ixa caracteristica  :(

Offline Athomix

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • Athomix Disseny Web
Re: Generador de codis per a registrar-se?
« Reply #2 on: January 16, 2008, 06:12:23 AM »
hola, tinc activat el generador de codis però no el puc desactivar, no trobo la opció.   :'(
Reactiu per naturalesa.
Fòrum d'Emprenedors [nofollow]

Offline C.D.Team

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 161
Re: Generador de codis per a registrar-se?
« Reply #3 on: January 19, 2008, 04:22:59 AM »
Administració->Control d'usuaris (Al menu de la esquerra) -> Administració de registres ->Configuració:

Complexitat de la imatge en la verificació visual:
Com més complexa sigui la imatge més difícil serà l'accés dels bots

La primera opció del desplegable es : DESACTIVAT  ;)

Offline eduardet

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Generador de codis per a registrar-se?
« Reply #4 on: January 23, 2008, 08:29:25 PM »
A mi no m.ix ixa opció en l.apartat que comentes..
tinc un problema ja que els usuaris no veuen la imatge..

et copie el que em diu

Quote
A number of bugs and a couple of low risk security issues have been identified in SMF 1.1.1 - and some improvements have been made to the visual verification images on registration. You can install this patch (click here to install) to update your version of SMF to 1.1.2.

intente instalar per a actualitzar pero em dona problemes..
Quote
Acciones de Instalaciones para "SMF 1.1.2 Update Package":
La instalación de este paquete realizará las siguientes acciones:
   Tipo    Acción    Descripción
1.    Executar Modificación    ./index.php    Prueba fallida
2.    Executar Modificación    ./Sources/Display.php    Prueba fallida
3.    Executar Modificación    ./Sources/Load.php    Prueba fallida
4.    Executar Modificación    ./Sources/LogInOut.php    Prueba fallida
5.    Executar Modificación    ./Sources/ManageBoards.php    Prueba fallida
6.    Executar Modificación    ./Sources/ManageMembergroups.php    Prueba fallida
7.    Executar Modificación    ./Sources/ManageNews.php    Prueba fallida
8.    Executar Modificación    ./Sources/ManagePermissions.php    Prueba fallida
9.    Executar Modificación    ./Sources/ManageRegistration.php    Prueba fallida
10.    Executar Modificación    ./Sources/ManageSearch.php    Prueba fallida
11.    Executar Modificación    ./Sources/Packages.php    Prueba fallida
12.    Executar Modificación    ./Sources/PersonalMessage.php    Prueba fallida
13.    Executar Modificación    ./Sources/Post.php    Prueba fallida
14.    Executar Modificación    ./Sources/Profile.php    Prueba fallida
15.    Executar Modificación    ./Sources/Register.php    Prueba fallida
16.    Executar Modificación    ./Sources/Reminder.php    Prueba fallida
17.    Executar Modificación    ./Sources/Search.php    Prueba fallida
18.    Executar Modificación    ./Sources/SplitTopics.php    Prueba fallida
19.    Executar Modificación    ./Sources/Subs-Compat.php    Prueba fallida
20.    Executar Modificación    ./Sources/Subs-Graphics.php    Prueba fallida
21.    Executar Modificación    ./Sources/Subs-Members.php    Prueba fallida
22.    Executar Modificación    ./Sources/Subs-Package.php    Prueba fallida
23.    Executar Modificación    ./Sources/Subs-Post.php    Prueba fallida
24.    Executar Modificación    ./Sources/Subs.php    Prueba fallida
25.    Executar Modificación    ./Sources/Themes.php    Prueba fallida
26.    Executar Modificación    ./Themes/default/Poll.template.php    Prueba fallida
27.    Executar Modificación    ./Themes/default/Profile.template.php    Prueba fallida
28.    Executar Modificación    ./Themes/default/Register.template.php    Prueba fallida
29.    Executar Modificación    ./Themes/default/spellcheck.js    Prueba fallida
30.    Executar Modificación    ./changelog.txt    Éxito
31.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Errors.dutch.php    Éxito
32.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Errors.english.php    Éxito
33.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Errors.german.php    Éxito
34.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Errors.spanish.php    Éxito
35.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Login.dutch.php    Éxito
36.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Login.english.php    Éxito
37.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Login.german.php    Éxito
38.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Login.spanish.php    Éxito
39.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/Themes.english.php    Éxito
40.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/index.dutch.php    Éxito
41.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/index.english.php    Éxito
42.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/index.german.php    Éxito
43.    Executar Modificación    ./Themes/default/languages/index.spanish.php    Éxito
Em podeu dir el que tinc que fer per solucionarho??ya que si li done a instalar puc fastidiar qualsevol cosa.. graciessssss!!
« Last Edit: January 23, 2008, 08:43:33 PM by eduardet »

Offline C.D.Team

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 161
Re: Generador de codis per a registrar-se?
« Reply #5 on: January 28, 2008, 02:28:11 AM »
Si no tens molts mods instal·lats, et recomane que intentes fer la instalació per la 1.1.4 ja que la 1.1.2 tampoc es segura.

http://www.simplemachines.org/download/index.php?thanks;filename=smf_1-1-4_upgrade.zip