News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Visual Warning Mod

Started by Eleglin, July 31, 2007, 08:53:40 AM

Previous topic - Next topic

Eleglin

I have said that in the previous message.
You can add the translation in modifications.english-utf8.php
No support by PM or Mail.

softtouch

Where can I remove the function that the Visual Warning add a text to the post?
I only want the text in the user info on the left side, but not in the post itself.

Eleglin

I suggest you to remove the text after the warning. easy and quick.  ;)
No support by PM or Mail.

Harvardphd123

I'm sure you'll love to hear this, but I do still have a question.

If I close the browser that my forum is on and open a new browser and go back to my forum, the links to Warning Management and Post Moderation Manager are gone. I have to go back to the server settings which still show english as the language, click save, than the links are back and everything is ok.

How can I fix it so I don't have to go to the server settings everytime and resave the language change?

Thanks for all your help.

Harvardphd123

Sorry, as many times as I've read this thread, I can't believe I missed it.


Quote from: Eleglin on December 21, 2007, 04:09:58 AM
I have said that in the previous message.
You can add the translation in modifications.english-utf8.php


softtouch

Quote from: Eleglin on December 21, 2007, 08:42:52 AM
I suggest you to remove the text after the warning. easy and quick.  ;)

Where? In the code (and if, which code) or in the ACP?

Eleglin

Quote from: softtouch on December 22, 2007, 05:56:41 AM
Quote from: Eleglin on December 21, 2007, 08:42:52 AM
I suggest you to remove the text after the warning. easy and quick.  ;)

Where? In the code (and if, which code) or in the ACP?
In the message.
You don't give a warning every day, I suppose... so it's not useful to have an headache.  ;)

Quote
Sorry, as many times as I've read this thread, I can't believe I missed it.
I have said that the package manager doesn't install english UTF-8. So if it doesn't, you must do it.
Look at the FAQ, on the first message.
No support by PM or Mail.

softtouch

Something is weird.
I could swear as I tested the mod that it added a text to the userinfo beside the post. Now it adds only a text INSIDE the post, but nothing in the userinfo anymore... I saw in some other forum they have only a text in the userinfo, like WANRED, MUTED etc., and nothing in the post, I have the opposite now... on default theme, fresh install, 1.1.4

Harvardphd123

If I close the browser that my forum is on and open a new browser and go back to my forum, the links to Warning Management and Post Moderation Manager are gone. I have to go back to the server settings which still show english (not english utf8) as the language, click save, than the links are back and everything is ok.

How can I fix it so I don't have to go to the server settings everytime and resave the language change?

Thanks for all your help.

softtouch

Something wrong.

I have 2 fresh 1.1.4 now installed, and in the post.php is this line:

$context['show_spellchecking'] = !empty($modSettings['enableSpellChecking']) && function_exists('pspell_new');

but the mod is looking for this (modifications.xml):

$context['show_spellchecking'] = $mo Settings['enableSpellChecking'] && function_exists('pspell_new');

Eleglin

Okay, I fix this error. Thanks for this message. :)
QuoteIf I close the browser that my forum is on and open a new browser and go back to my forum, the links to Warning Management and Post Moderation Manager are gone. I have to go back to the server settings which still show english (not english utf8) as the language, click save, than the links are back and everything is ok.
This problem seems to come from server settings. You should look in General support section ?

QuoteNow it adds only a text INSIDE the post, but nothing in the userinfo anymore... I saw in some other forum they have only a text in the userinfo, like WANRED, MUTED etc., and nothing in the post, I have the opposite now... on default theme, fresh install, 1.1.4
You are connected as admin ?
Since v. 1.41, there is an option allowing you to hide level warnings (in the userinfo) for people unable to warn. Are you sure you are allowed to warn ?
No support by PM or Mail.

teamvtec

Hi, since a couple of days i have some troubles with giving out warnings to certain members.
It's just weird... i get this error message when i try to raise their warning level or try to give one in the first place.

QuoteHacking attempt...
http://www.civicvtec.org/forums/index.php?action=warnadd2

UPDATE smf_messages
SET body = 'very nice... :love:
hm, what gear box are going to be included for h22a engine? I have 5 gen civic coupe and i'm thinking about this swap too... can you post me all information or link about this swap into 5gen.
'
WHERE ID_MSG = 17574
File: /home/teamvtec/domains/civicvtec.org/public_html/forums/Sources/VisualWarning11.php
Line: 147

ne.miguelito

In my Forum Error Log

http://ne-miguelito.freealoja.com/index.php?topic=5988.0
8: Undefined index: visual_warn
Ficheiro: /home/nemigue/public_html/Sources/Subs.php
Linha: 3783


how to solve?

RuneFire

Is it possible, that if a moderated user attempts to post a message, that a PM/notice is sent to a specific usergroup OUTSIDE the admin control panel, so that the post can be approved/denied? maybe create something like a "special" inbox for the moderators, and all the attemped posts' notification are in there....

it's quite irritating, that I keep have to login to the admin panel, and manually check all the attempted messages.

dxyy

I can't seem to get the images to show under the usernames.

I'm also getting these errors in my log:
Quote
8: Undefined variable: modsettings
File: /home/daxueyin/public_html/forum/Sources/Load.php
Line: 1094

8: Undefined variable: modsettings
File: /home/daxueyin/public_html/forum/Sources/Load.php
Line: 1093

I have attached my load.php file if that's helpful. ;)

Any help resolving this would be greatly appreciated.

teamvtec

Hi, i did a fresh install of smf 1.1.4 (with custom theme) and uploaded an smf database backup
I then wanted to add the modifications to my forum like i had before.
Started with some other mods that worked fine but this one didn't, well everything is succesfull in the Package manager it installs ok but then when i click a random topic it shows me this error

Database Error
Unknown column 'mem.warning' in 'field list'
File: /home/teamvtec/domains/civicvtec.org/public_html/forums/Sources/Load.php
Line: 948 

I then ran the upgrade.php for updating the database... still the same error

I tried to search for the mem.warning or field list in the database but i can't seem to find it.
Am i looking in the right direction?
can someone help me out?? i really like this mod and want it bad on my forum.
thanks

dxyy

Small spelling mistake.

$txt['visual_official_warning']='You Have Received an Offical Warning';

Hehe, 'offical' should be 'official' ;)

dxyy

Oh, I revisited this thread to say one thing, got sidetracked and posted something else. ::)

Anyway, if any of you performed manual edits to install this mod, be careful as in some case lowercase letter might be used whereas uppercase letters might be required.

You can see this thread for one example: Undefined Variable: modsettings

Hope this post can help someone else in the future. ;)

teamvtec

Quote from: teamvtec on January 08, 2008, 07:35:26 AM
Hi, i did a fresh install of smf 1.1.4 (with custom theme) and uploaded an smf database backup
I then wanted to add the modifications to my forum like i had before.
Started with some other mods that worked fine but this one didn't, well everything is succesfull in the Package manager it installs ok but then when i click a random topic it shows me this error

Database Error
Unknown column 'mem.warning' in 'field list'
File: /home/teamvtec/domains/civicvtec.org/public_html/forums/Sources/Load.php
Line: 948 

I then ran the upgrade.php for updating the database... still the same error

I tried to search for the mem.warning or field list in the database but i can't seem to find it.
Am i looking in the right direction?
can someone help me out?? i really like this mod and want it bad on my forum.
thanks

Anyone?

anshar

Can anyone tell where & what to edit, to modify the look of warning?

Currently the warning text is centered at bottom of user's post, but I want to have it aligned to the left side. Same with warning gif attached to warning message.

Advertisement: